Přebalování chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
18.6.06 10:24

Přebalování chlapečka

Ahoj holky,
možná, že mám hloupý dotaz, ale prosím poraďte. Mám chlapečka, a když ho přebaluji, tak mu dávám pindíka dolů. Problém je v tom, že nevím jak se to dělá, když mu pinďa stojí. Což je skoro pokaždé, když ho přebaluji. Mám mu ho taky dávat dolů nebo mám počkat až mu klesn?Špičku pinďíka má takovou zahlou.
Moc díky za rady.
Petra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2133
18.6.06 10:46

Ahoj Petro,
není to blbý dotaz, neboj :-)
Já jsem u Ondry většinou čekala, až mu trošku povolí, pak už se dá nasměrovat, i když není úplně v klidu…rozhodně spíš vyčkej než nechat nahoru, měli byste všechno pročůraný.
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
18.6.06 10:59

Ahoj holky,

tak teď jste mě dostaly. Já pindíka Tobíkovi nijak neupravuji, jak ho má, tak ho zabalím a nikdy jsme pročůraný nebyli. Používáme Pampers.

Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
18.6.06 13:16

Ahoj.

Taky jsme pindíka neupravovali a používali Pampers. Nebýval pročuraný k vrchu.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.6.06 13:19

No tak u nas kdyz vecer prebaluje tatinek a nahodou je potreba a zapomene srovnat, tak je procurano okamzite. Pampers nepampers:-)

Jinak taky chvili pockame a pak rovname.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.6.06 13:25

Ahoj Tracy,ja som Tobiaskovi piníka nijak neupravovala.Len ked stojí počkám chvílku a ža potom ho zabalím.Pýtala som sa muža či ho to nemože tlačiť keď mu stojí a ja ho zabalím ale povedal,že to neva :lol: :oops: Snáď má pravdu,veď má s ním skúsenosti :lol: :lol: Možno bude treba upravovať až keď bude väčší a bude viac cikať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.6.06 13:53

cheché, když ho má krátkýho, tak si v tý plínce udělá stejně co chce, takže já se s tím nezalamovala… prostě jsem ho nechvála kde byl, jelikož když jsem ho dala dolu, tak při rozbalení byl stejně nasměrovanej nahoru:o))))

blbý je že se mi pak začal pročůrávat bokem (prostě čůral nahoru a prosáklo to vrškem plínky na boku… tak jsem zákonitě poznala, že potřebuje větší velikost plín a vše bylo zase v pořádku:o)

tak hodně málo pročůraných plínek:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
18.6.06 13:54

Tracy,
taky musím rovnat pindíka.Jinak jsme počůraní až na hlavě 8O a to i přes pampersky :wink: :wink: Jo a taky ho má Kubík trošku zahnutého do prava.Ale to je prý normální.

pá Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
18.6.06 15:05

hehe, se tady chlamu :-D :-D, já mám doma asi malého impotentíka, protože mu za jeho život stál jen jednou a to ještě napůl :-D

a ještě se chlamu, že děláte, jakoby pampersky byly nejlepší :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
18.6.06 19:51

Jé, to mě nikdá nenapadlo rovnat Jájovi pindíka do plínky :lol: . Jak tak přemýšlím … vždycky když ho rozbalím, tak ho má dolu - resp- spíš nalepeného na pytlík :) . Ani jsem se nezabývala tím, když mu stojí … hmmm, ale plínku mi taky pročůral, když byl malinkej (Jája :) ) ze strany - a zrovna to byla pamperska…
A. 8) :lol:

Pindíkům zdar :D

• Citovat
  • Upravit
750
18.6.06 20:25

BERGIA - tady nikdo nepsal, že pampersky jsou nejlepší :evil: , takže se zase tak moc chlámat nemusíš.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
18.6.06 20:32

Dalis má pinďu jak chce - „jednou jsi dole jednou nahoře…“, čůrá do látkovek zatím bez nehody. Mě to teda nikdy nenapadlo. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
18.6.06 21:08

tak jsem si myslela, ze to „resim“ pri prebalovani jen ja. Takze ja pri prebalovani Vojtika necham chvilku (nekdy minutu, nekdy ctvrt hodky, podle casu) vetrat pindika, aby se mu nelepil a pak ho musim srovnat na rovno, protoze ho ma doleva, nahoru jen malokdy

takze procuravani se u nas kona, at je plinka sebelepsi, a to doleva, dle smeru pindika… takze se vrati do sveho puvodniho smeru, i kdyz ho pri prebalovani srovnam

INka + Vojtik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
18.6.06 21:10

Ahojky,

jé, to mě nikdy nenapadlo, že mají maminky chlapečků takový probémy :):)
Ještě že mám holčičku :):)!!

Ale teď jsem se ptala ségry a ta říká, že ať srovnávala nebo ne, většinou to bylo stejně všude!!
Ale PAMPERS tenkrát ještě nebyly!! :) To se balilo jen do látkovek.

Tak chlapečkům zdar :)

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.6.06 22:11

Mila Bergia, ja to treba s tema pamperskama psala jako ironii. Ale aspon to nekomu udelalo radost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí