Přechod na umělé mléko

8
5.3.11 20:50

přechod na umělé mléko

Dobrý den,
mám 6 týdnů starého chlapečka, kterého musím začít dokrmovat :cry: .Chtěla bych Vás poprosit o radu jak začít.
Moc Vám děkuji Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
5.3.11 21:00

Jestli kojíš a chceš i nadále, tak dokrmuj alternativně. Já dokrmuju stříkačkou, ale je víc možností. Hlavně ne klasickou savičku. Nejdřív normálně nakojím a pak dotlačím umělý mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.3.11 21:04
hoblis1 píše:
Dobrý den,
mám 6 týdnů starého chlapečka, kterého musím začít dokrmovat :cry: .Chtěla bych Vás poprosit o radu jak začít.
Moc Vám děkuji Andrea

no koupis um, dle navodu pripravis a budes doufat, ze mu sedne, nez najdes to nejvhodnejsi, muze to trvat
neco udela zacpu, neco muze nechutnat ci blinkat

kazdopadne udelane mleko neskladovat, kdyz zbyde tak vylit

ja pouzivala termosku do niz jsem dala prevarenou vodu, akorat vychlazenou, teda vlaznou, takze jsem nemusela porad pripravovat cerstvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.3.11 21:11

jinak muzu doporucit lahve tommi teppee
daji se kombinovat s kojenim, maji super tvarovane savicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.3.11 21:15
hofka píše:
Jestli kojíš a chceš i nadále, tak dokrmuj alternativně. Já dokrmuju stříkačkou, ale je víc možností. Hlavně ne klasickou savičku. Nejdřív normálně nakojím a pak dotlačím umělý mlíko.

Děkuji , nevite kolik bych mu toho mléka měla dát ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.3.11 21:17

ja jsem davala 60ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
5.3.11 21:54

dávala bych 60 nebo 90ml. Však miminko si vezme jen kolik bude chtít, uvidíš kolik ti vypije a popřípadě zvýšíš nebo snížíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
6.3.11 10:44

Ahoj, byla jsem na tom úplně stejně jako ty, od 6 týdnů jsem musela dokromovat, malá byla slabá. Tak jsem vždy nakojila a pak jí dala láhev Nuk, která má super savičku ve tvaru bradavky. Vydržely jsme takto 3 měsíce, měla pořád snahu sát z prsu, ale pak jsem o mléko úplně přišla, i když jsem pravidelně odsávala. Od začátku jsme měly Bebu a nebyl žádný problém. Držím palce ať si mléko udržíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.3.11 13:49
papopy píše:
Ahoj, byla jsem na tom úplně stejně jako ty, od 6 týdnů jsem musela dokromovat, malá byla slabá. Tak jsem vždy nakojila a pak jí dala láhev Nuk, která má super savičku ve tvaru bradavky. Vydržely jsme takto 3 měsíce, měla pořád snahu sát z prsu, ale pak jsem o mléko úplně přišla, i když jsem pravidelně odsávala. Od začátku jsme měly Bebu a nebyl žádný problém. Držím palce ať si mléko udržíš.

Jak často jsi kojila ? Já mu dávám zhruba co 2,5 - 3 hod.Malý se ale někdy odtahuje,nechce se přisát,kroutí se a brečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.3.11 22:56

No, prostě ho nešidit. Naše malá, když už má dost, tak už ani nepolyká a teče jí to z pusy. Teď jí jsou tři měsíce a UM vypije kolem stovky. Ale to ještě předtím docela sosá ode mě. Až mě to překvapuje, protože si nemyslím, že bych měla nějak extrémně málo mlíka.
Zezačátku jsem ale byla ráda, když mi ze stříkačky vypila cca čtyřicet. Později se rozežrala víc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová