Přechodové boty - ano/ne?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1952
20.9.17 14:45
@elen-ka píše:
Na podzim většinou dětem kupuji jen nízké tenisky, jakmile je více chladno, dávám zimní boty. Dceři kozačky, zvlášť když má sukýnku, synovi kotníkové kožené boty. Na sníh a řádění ve sněhu mají sněhule.

Máme to úplně stejně. Na podzim nosí tenisky a když se ochladí, tak zimní kotníčkové a do sněhu sněhulky. :) V létě sandálky a tak pořád dokola. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.9.17 14:59

Na podzim a jaro maji softsheelky, stridane s holinami pokud je destivo…na zimu poridim snehule do snehu a druhe zimni boty, a v lete maji sandale, kecky a tenisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.9.17 15:49

Pro dite kterému uz moc neroste noha (cca nad 4 roky) kupuju kotnikove goretex celorocky (jaro, podzim). jedny zimni botky. Ted ma na střídání nízké kožené tenisky a v zime v pripade promachani muze vzit ty kotnikove celorocky. Proste na kazde obdobi abych mela dvoje boty (kdyz jedeme na vikend do přírody, tak to s jedněmi nejde) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.9.17 17:25
@Anna.boleynova píše:
My na toto období, škaredý podzim/zima bez sněhu a pak jarní dny..už od školky kupujeme botky outdoorové, kotníčkové na stahovačku, takže prcek již od cca 3 let sám zavazoval KEEN, jsou super, nepromoknou, nožka krásně drží, i na hory v létě se osvědčili…doporučuji!!!a na netu se dají sehnat i levněji než v dětské obuvi, jen pozor na velikosti… :srdce: :srdce:

děkuji. prosím, který typ konkrétně..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.9.17 17:28
@Borůvka1990 píše:
Je to úplně jednoduché. V létě sandále a tenisky, na podzim podzimní kožená obuv, následně zimní obuv a na jaře donosí tu podzimní. Takhle furt dokola :nevim:

takto to také dělám,… jenže teď syn chodí do školky a ty nízké celoročky se mi zdají do chladného podzimu nízké a tenké… mezi nimi a zimními mi ještě chybí ty přechodové :mrgreen: a měl by je i na zimu… když je pořád +5st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.9.17 17:30
@Claire00 píše:
Dcera má celoroční a zimní Superfit, gumovky, zateplené gumovky, sněhule a balerinky s plnou patou (Superfit).

syn nyní nosí nízké superfity s goretexem… máte nízké nebo kotníkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.9.17 17:32
@j.a.n.i1 píše:
@3HE Nechávám je defacto celou zimu, sněhu bývá tak málo, že nízké stačí a když napadne, tak pak sněhule.

které?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.9.17 17:34
@LKL píše:
Ma kotnikove celorocky porad (vzdycky kdyz ji vyroste noha kupuju dalsi bez ohledu na sezonu) plus holinky. v lete navic sandaly, v zime zimni. backory, ruzny prezuvky a kecky na cviceni a spol nepocitam

můžeš, prosím, dát tip na ty celoročky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.9.17 17:34
@3HE píše:
můžeš, prosím, dát tip na ty celoročky?

syn má totož vel.30 a v této velikosti těch kotníkových moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.9.17 17:35
@ugluk píše:
No, vzhledem k ceně kvalitních bot s goretexem a k faktu, že mi z nich do jara zase vyroste, má jedny klasické celoročky a někdy v říjnu (dle teplot) koupím vyšší zimní, ale zas ne takové ty vysoké a extra zateplené kozačky. Kupovat spešl boty na dva měsíce by bylo samozřejmě ideál, ale ty místní podzimy a zimy nejsou nijak extrémní. Až jí vydrží boty z jara do podzimu nebo naopak, tak do toho jdu, ale zatím ani v 5,5 letech se to netváří :)

přiznávám se, že ty přechodové s goretexem kupuji na bazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.9.17 17:38

Sice nebyl dotaz na mě, ale jedny z nejlepších gtx celoroček jsou Vikingy, dcera má tyhle: http://outdoorkids.cz/?… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.9.17 17:38
@Aliik píše:
Pro dite kterému uz moc neroste noha (cca nad 4 roky) kupuju kotnikove goretex celorocky (jaro, podzim). jedny zimni botky. Ted ma na střídání nízké kožené tenisky a v zime v pripade promachani muze vzit ty kotnikove celorocky. Proste na kazde obdobi abych mela dvoje boty (kdyz jedeme na vikend do přírody, tak to s jedněmi nejde) ;)

a můžeš dát tip, které kupuješ? řeším velikost 30… do té 29 je toho dost… ale 30 a výše už právě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.9.17 17:40

Viz výše, střetly jsme se ve stejnou minutu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
20.9.17 17:41
@3HE píše:
takto to také dělám,… jenže teď syn chodí do školky a ty nízké celoročky se mi zdají do chladného podzimu nízké a tenké… mezi nimi a zimními mi ještě chybí ty přechodové :mrgreen: a měl by je i na zimu… když je pořád +5st.

Jasně chápu. Děti mají tyto (foto jsou kluka). Jsou kožený, nehrozí že se rozlepí a pod, jsem lempl na mazání, spíš impregnuju. Kupovala jsem mu je na jaře, takže nás čekají nové zase na jaře (holka naopak má podobné nové, tý budu kupovat zase na podzim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.9.17 17:47
@Aliik píše:
Sice nebyl dotaz na mě, ale jedny z nejlepších gtx celoroček jsou Vikingy, dcera má tyhle: http://outdoorkids.cz/?… ;)

i na tebe je dotaz :-) o řádek níže :D

viking znám, měli jsme teď jedny, ale právě z nich vyrostl… :( asi ty jedny vyšší pořídím… má jen nízké a chybí mi pro něho ty kotníkové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková