Před spaním péruje na kolínkách

Faris
15.11.18 11:19

Pred spanim peruje na kolinkach

Ahoj holky. Chci se zeptat, jak se uspavaji vase deti? Ja dam syna (10mes) do postylky, on si tam chvili hraje, vyhaze hracky, tak mu je za chvili prijdu podat, dam mu napit, polozim ho, odejdu a on si zase sedne… Po cca 10 minutach hrani zacne perovat a to dela jak v nejakym tranzu treba 5-10 minut. Pak sebou placne a usne:)) Predevcirem uspaval pritel a hrozne ho to vydesilo, ze je jak nejaky poltergeist. Myslite, ze je to spatne? Kdybych tam s nim byla, tak ale neusne nikdy, bude si chtit povidat a sapat se za mnou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
353
15.11.18 11:22

Naprosto normální, syn to dělal taky a v menší obměně dělá pořád, i když jsou mu už dva roky pryč.. Prostě se potřebuje utahat, aby usnul..

Lepší, než aby křičel, ne? A rozhodně bych ho nezvykala na to, že s ním u usínání někdo bude, ušijete si na sebe bič..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
15.11.18 11:23

Znám víc dětí, které mají stejný nebo podobný usínací rituál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.11.18 11:41

Přesně to dělal můj synovec :P Postýlka lítala sem a tam. Vydrželo mu to hrozně dlouho. Ale neboj, nakonec to přešlo. Už má 22 a je z něho normální kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
15.11.18 12:05

Normální syn to dělal pořád vydržel i půlhodinu pak bum a spal.Dneska mu je 8 a ke naprosto normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.11.18 12:11

Dělaly to obě mé děti. Každé jinak. Připisuje se to citové deprivaci, ale moje svědomí je v tomto čisté. :srdce: Vyrostly z toho. :)

• Citovat
  • Upravit
21091
15.11.18 12:37

Malá se musí vybrečet, pérování by se mně líbilo víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
15.11.18 12:59
@Faris píše:
Ahoj holky. Chci se zeptat, jak se uspavaji vase deti? Ja dam syna (10mes) do postylky, on si tam chvili hraje, vyhaze hracky, tak mu je za chvili prijdu podat, dam mu napit, polozim ho, odejdu a on si zase sedne… Po cca 10 minutach hrani zacne perovat a to dela jak v nejakym tranzu treba 5-10 minut. Pak sebou placne a usne:)) Predevcirem uspaval pritel a hrozne ho to vydesilo, ze je jak nejaky poltergeist. Myslite, ze je to spatne? Kdybych tam s nim byla, tak ale neusne nikdy, bude si chtit povidat a sapat se za mnou.

Moje genialni sestricka jako mala vydrzela stat cele hodiny v postylce kovove drzet se nahore a rumplovat s ni..udelala na parketach malem koleje..vsichni jsme pochybovali objejim dusevnim zdravi..jinak byla tedy ok..no a nyni ma dve vs a je top.ve svem oboru. Pro zakladatelku ma takovy ritual..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Faris
15.11.18 16:21

Diky, tak jsme v klidu. On s tou postylkou taky cestuje po loznici:) ja jsem prave nedavno cetla knihu, kde autorka adoptovala deti z kojeneckeho ustavu a ty se uspavaly tim, ze perovaly a mlatily pri tom hlavou do sprusli postylky, protoze nebyly zvykle na kontakt s rodici. Tak to nas nastesti nedela. Jen jsem se lekla jestli nedelam neco spatne, aby nemel nejak traumatko:))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure