Předávkování ATB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
85
8.6.22 01:21

Předávkování ATB

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Nejsem si jistá, ale pokud bych omylem dala dceři vyšší dávku ATB, po její sestře…co se stane? Mám se obávat o její zdraví? Obě užívají ospen, jedna má 8 a druhá skoro 4 roky. Minule dny jsem dávala správně, ale tentokrát si nejsem jistá, jestli jsem to neprehodila. Děkuji moc za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44176
8.6.22 04:57

Nic se nestane. Při septickém šoku nebo vážných nemocech dostávají děti daleko vyšší dávky ATB v nemocnici, pod lékařským dozorem.
To, co se dává v domácím ošetřování, je nejnižší možná dávka.

Taky se nám to stalo, v lékárně mi na krabičku s lahvičkou špatně naškrábali dávkování, taky jsem tenkrát dávala dceři v kojeneckém věku vyšší dávky a dobrala to dřív. ATB měla z ORL. Lékař i pediatr říkali, že se nic nestane.
@PrdlaR píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Nejsem si jistá, ale pokud bych omylem dala dceři vyšší dávku ATB, po její sestře…co se stane? Mám se obávat o její zdraví? Obě užívají ospen, jedna má 8 a druhá skoro 4 roky. Minule dny jsem dávala správně, ale tentokrát si nejsem jistá, jestli jsem to neprehodila. Děkuji moc za názory.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41757
8.6.22 05:49

U Ospenu určitě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.6.22 08:54

@Pears206 děkuji. Dobu jsem nespala a zda se, že je v pořádku. V noci člověk uvažuje hůř a prožívá to 🤦.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.6.22 08:55

@Havlova děkuji ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie