Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@FlorenceF Jenkins píše:
Muj zase v 17 mesicich zacal číst(ukazal ‚K‘)
A můj zase 3 hodiny po porodu už začal počítat. Jsem se zeptala kolik je 3 a 3? A on 6× hrábnul nohou. ![]()
@Takyjedna píše:
A můj zase 3 hodiny po porodu už začal počítat. Jsem se zeptala kolik je 3 a 3? A on 6× hrábnul nohou.
Ale ve škole mu to nezustalo, ze ne ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:Ale ve škole mu to nezustalo, ze ne
Ne, škoda
. Všechno od znovu. Naštěstí to nebyla už moje práce, já bych to pomotala
.
Pokud může někdo ve čtyřech měsících chodit, tak já si jdu ve dva a čtyřiceti letech lehnout.
@FlorenceF Jenkins píše:Ale ve škole mu to nezustalo, ze ne
Museli ho přeučit na hrabání rukou, nohy pod lavicí nebyly vidět.
@3972497132784904 polož ho na zem. Chodítko nikdy, na zemi se může snažit. Ve 4m rozhodně sám chodit nebude ![]()
@Ba-stet píše:
Museli ho přeučit na hrabání rukou, nohy pod lavicí nebyly vidět.
To je tak, kdyz se tem detem od zacatku moc nevenujes a ono si to zafixuje blbe ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
To je tak, kdyz se tem detem od zacatku moc nevenujes a ono si to zafixuje blbe
Znáš to, sladký miminko, první hoďku jsi z něj na větvi, ale za dvě tři hodiny už chceš mít klid ![]()
@alena1995 píše:
Můj syn byl extrémně dopředu vývojem. Ale teda ve čtyřech měsících nechodila mě by zajímalo, jak, že sedí s oporou? Víš, že k tomu musí dítě dojít samo? Ke všemu. Fyzioterapeutka nám sama doporučovala koupit tunel na lezení a motivovat ho ať piluje lezení/plazení, žádnej spěch, jestli nechceš aby měl problémy.
Tak nějak.. Mám teď tryskomys, je mu 8 měsíců a obchází nábytek.. Ale vše sám.. Jinak bych ho nenechala.. On je schopný se mi postavit u hladké zdi a lézt podél ní.. K zakladatelce - sezení s oporou je nesmysl chodítko to samé
@3972497132784904 píše:
Ahoj
Synovi jsou skoro 4 měsíce
Drží hlavičku a sedí s pomocí a podporou sle začal my chtít chodit😐
Je trochu opožděný, ale to dožene. ![]()