Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj
Synovi jsou skoro 4 měsíce
Drží hlavičku a sedí s pomocí a podporou sle začal my chtít chodit😐 nevim co s ním, myslíte že je brzy na chodítko? Mohla bych mu ublížit?
@3972497132784904 píše:
Ahoj
Drží hlavičku a sedí s pomocí a podporou sle začal my chtít chodit😐 nevim co s ním, myslíte že je brzy na chodítko? Mohla bych mu ublížit?
Ano, neposazovat ani nedávat do zadnyho choditka ani podobných blbosti.
@3972497132784904 píše:
Ahoj
Neposazuj ho a nedávej do chodítka.
Holka blazniva, znicis mu zada a buh vi co jeste. Jak te napadlo 4mesicni posazovat? Okamzite s veskerou oporou prestan a nech ho jen na brisku a samotneho se otacet, v zadnem pripade ho nedavej do sedu ani nezvedej do stoje.
@3972497132784904 píše:
Ahoj
Jak sedí s pomocí šle?
Nic mu proboha nedělej, když sedí s oporou, tak to vlastně znamená, že nesedí, krom toho nasedí se ještě ve škole dost, na chodítko má čas tak 90 let, chudák malej ![]()
Pry zacal MY chtit chodit ve 4 mesicich 😁 no to bych chtela videt ![]()
Porid choditko, pasivně posazuj a tu chůzi jistojistě oddalíš. ![]()
(Neblbni)
Můj syn byl extrémně dopředu vývojem. Ale teda ve čtyřech měsících nechodil
a mě by zajímalo, jak, že sedí s oporou? Víš, že k tomu musí dítě dojít samo? Ke všemu. Fyzioterapeutka nám sama doporučovala koupit tunel na lezení a motivovat ho ať piluje lezení/plazení, žádnej spěch, jestli nechceš aby měl problémy.
Co bych tam těm slepicím napsal, abych je zvednul ze židle? Že moje 4měsíční dítě chodí. No ty se pominou :smajlík mrtvej smíchy:
Slabý, zkus to znovu…
@Ba-stet píše:
Co bych tam těm slepicím napsal, abych je zvednul ze židle? Že moje 4měsíční dítě chodí. No ty se pominou :smajlík mrtvej smíchy:Slabý, zkus to znovu…