Předepisování HA kožním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
28.4.17 21:56

Predepisovani HA kožním

Ahoj, chci se zeptat.. slyšela jsem, ze HA muže Normlane předepsat kožní kvůli pleti, ale zajimalo by mě, zda jsou to normlni prášky, nebo pouze hormonální prášky zabírající nás pleť ???? Chápete.. jestli i HA od kožního zabrání otěhotnění ???? Děkuji ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zoy
1495
28.4.17 22:06

Ano, hormonální antikoncepce zabraňuje otěhotnění, ať jí napíše lékař libovolné specializace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.4.17 22:16

„Jenom“ kvůli pleti bych hormonální antikoncepci nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
28.4.17 22:20

Já bych spíš řekla, že zakladatelka by ráda HA kvůli neotěhotnění, ale nechce se jí na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
@melitery píše:
Ahoj, chci se zeptat.. slyšela jsem, ze HA muže Normlane předepsat kožní kvůli pleti, ale zajimalo by mě, zda jsou to normlni prášky, nebo pouze hormonální prášky zabírající nás pleť ???? Chápete.. jestli i HA od kožního zabrání otěhotnění ???? Děkuji ????

8o
prázdniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495

A doufá, že jí to napíše kožař „kvůli pleti“, což netuším, jestli udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
28.4.17 22:30

@melitery hormonalni antikoncepce je porad hormonalni antikoncepce, at ji napise kozar nebo gyndar.

OT ja byla nedavno na koznim se synem a aktivni kozarka mi napsala ATB na rymu, aniz bych ji o to prosila :pocitac:. A nepodivala se mi ani do krku a od stolu napsala ATB. Na synovu vyrazku mi nic nepredepsala, ale hlavne, ze resila me :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
29.4.17 06:14

Pise se to na akne a opravdu to pomaha. Ale specialne vekove skupine, ktera to potrebuje na plet, to lecky pusobi posleze potize s cyklem. HAK se ma brat 5 let za cely zivot, ja bych si to usetrila na pozdeji.

MMCH furt premyslim, proc/zda nejsou na akne nejake hormonalni kremy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí