Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Není. Bude tam nejspíš nějaký zánět. Dobré je promazat antimykotickým krémem- Canesten například. A hlavně nepoužívat sprchové gely, mýt jen vodou nebo intimními gely.
Přítel si toho zrejme asi nevšiml, ale já jo
a říct mu to, no nevim ![]()
Nebo mu rekni ze mas nějaké gyn. potíže a bylo by dobre kdyby si ho taky něčím namazal ![]()
@Anonymní píše:úplně normálně..
Přítel si toho zrejme asi nevšiml, ale já joa říct mu to, no nevim
Proste mu rekni at si poradne umeje za rafkem, kdyz mu to nedojde pri koupeli a doma mu to jako malymu diteti nevystvetlili. Musis razne a tvrde jak budes chodik kolem horky kase, tak to muzsky nechapou ![]()
Normalni to neni a bala bych se zanetu, kvasinek, plisne…Klido pouzij co pise @Schifera -mam int. problem, doktor mi napsal masticku pro nas oba (napriklad ten Canesten, Canespor..),muzu te namazat? ![]()
Neni to normalni. muze tam mit podrazdeni, ktere do nekolika dnu, pri dusledne hygiene, odejde samo. ma to zarudle - podrazdene?
@Schifera jo to je dobrý, taky bych to takhle oznámila, řekni mu, že jsi chytla kvasinky a že se musí také léčit. Namaže se Canestenem- po dobu alespon jednoho týdne a plíseň bude pryč, lepší než mu to říct narovinu si myslím
@Schifera píše:
Přesně, ja bych se styděla taky rict mu to natvrdo
a sex s ním se mít nestydíš? ![]()
Když jsem byla trošku priopila, tak jsme se o tom s přítelem bavili a o ničem tedy neví. Zarudle to nemá a už nic necítím, tak jsem zvedava, jestli se to vrátí. Ale děkuju vám za rady ![]()
Je normální zápach pod předkožkou i přes důkladnou hygienu?