Předkožka přetáhnutí

1
13.10.24 18:14

Předkožka přetáhnutí

Dobrý den, nevím jestli to sem patří ale nevím kde jinde se zeptat. Je ki čerstvě 18let a mám takový problém s penisem. Když nemám erekci tak mi jde předkožka přes žalud až úplně dolů stáhnout normálně ale jakmile mám erekci tak to stáhnu pouze tak do půlky žaludu, a navíc se mi ten žalud jakoby tahá dolů. Chci se taky zeptat jestli by to vadilo při sexu.. Někdy mám také žalud takový citlivý, občas mě vadí jemné doteky na žalud atd… Je to normální? Nebude mi vadit zasunutí do vagíny? Děkuji za odpověďi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6635
13.10.24 18:33

Tak to jsem zvedava, kolik chlapu ti odpovi :D
Mě jen pobavilo, že je tu většina ženských, co zkusit dotaz treba na threads? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36794
13.10.24 19:24

Osobně mám frenulotomii a řadu let - super. Ale dostal nějaký kožní zánět, celkem banalita, ale udělal se mi ztuhlý pruh a teď tedy hledám, co s tím.

@Temnástranasíly píše: Více

Já taky. Kde to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
13.10.24 19:28

Jdi k doktoru, jmenuje se urolog. Nestyd se, ten uz videl ptaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.10.24 08:51

Podle popisu se jedná o tzv. relativní fimózu, kdy předkožka je sice zúžená, ale v ochablém stavu přetáhnout jde. Problém nastává při erekci, kdy už přetáhnout nejde. „Tahání dolů“ vypadá na krátkou uzdičku. Fimóza se dá řešit různými mastmi a následným stretchingem, nebo obřízkou. Krátká uzdička se obvykle řeší frenuloplastikou, což je naříznutí a následně sešití uzdičky. Ber to ale pouze jako názor někoho, kdo má za sebou obřízku z důvodu fimózy, ne jako lékařskou zprávu. Co se týče pohlavního styku, ten je v tomhle stavu velmi bolestivý, ne-li nemožný. Proto doporučuji neotálet a co nejdříve zajít k urologovi. Obavy jsem měl také, ale přístup všech zúčastněných byl naprosto profesionální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
14.10.24 15:23

Alebo to mozes rozcvicit… Otazka je ci sa to chce. Kazdy den hodku trenovat a ono sa to postupne natiahne. Ale pomaly a v pohode, nie nasilim a nie cez bolest.

Zmienovane chirurgicke riesenia su sice riesenia ale maju aj rizika, aj negativne stranky takze ja by som doporucoval na zaciatok to cvicenie mne to zafungovalo, ale je pravda ze som zacinal o nieco skor, zase som to mal o nieco horsie ako mas ty.

Citlivost je normalna, to by som asi neriesil.

Samozrejme vsetko je to individualne a moje riesenie nemusi fungovat u teba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36794
15.10.24 12:06

Problém je, že urologové znají jen jedno řešení: Obřízku.
Na otázku „Jakou?“ se jen nechápavě koukají.
Prostě fik a hotovo, ne?
Jenomže ono je několik typů. A tady bych viděl jako první volbu plastiku výměnou klínů, Z, 2 x Z, nebo 2 x Y. Umí to někteří plastičtí chirurgové. Ale ti si za to účtují 20 - 50 000 Kč… bez pojišťovny - jde přeci o estetický zákrok, no ne?
A když se něco nepovede podle představ? Tak se všichni koukají jinam… anebo další peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí