Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, prosím je tady někdo kdo by mi poradil? Syn byl ve čtvrtek na urologii, kde mu násilím stáhli předkožku jelikož ji na 4 leté dítě měl velice srostlou. První den si nenechal na něj sáhnout a pak jsme opatrně stahovali. Po koupeli. Po 3 dnech mě vyděsilo, že mu i přes to, že jsme stahovali začala předkožka znova srůstat.
Neporadil by mi někdo co máme dělat? Znova strhávat fakt jít nechci ![]()
Zazalovat doktora. Jinak promazavas? Bepanthenem treba. My se synem byli na normalnim zakroku, prvni dny jsme museli stahovat a promazavat 3× denne, prave aby se to nesrustalo. Nedali vam instrukce?
@beruska9 ano že máme dávat mastičku a ve vaně stahovat. Vše jsem dělala, jen včera pouze až večer nebyla jsem doma a už to drží jak přilepené lepidlem ![]()
Ty bláho, to fakt nechápu. Všude se píše že se nemá přetahovat násilím, milion diskuzi bylo i na emiminu a i přesto to tady pořád čtu. Ale neznám pozadí, třeba k přetáhnutí došlo z důvodu nějakého zánětu… Chlapečka je mi líto, koupila bych krém a promazávala a už bych násilím nepřetahovala. My měli slezový krém od salusu, každý večer když jsem si vzpomněla jsem mu předkožku promazala a kluk si ji sám přetáhl když mu bylo skoro osm. Jinak mi doktor na dětské urologii sám řekl, že je čas i si dvanácti let… Taky bych možná zkusila navštívit jiného urologa