Předmenstruační beďary-máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
8.12.10 00:11
Lena1 píše:
Wiolla píše:
Já mám těhotenské beďary. :roll: Ne že bych je před těhu neměla, ale teď je to fakt výživný… :zed: A to je mi prosím pěkně 35 let. Fakt už si myslím, že by mě ta puberta mohla přejít… 8-)
Ano, taky mám ten samý pocit… je mi 32 :roll:

Bude mi 33 a taky je mám…myslela jsem, že těhotenství to spraví ( to jsem měla krásnou pleť ), ale po porodu je to zpět…taky jsem odsouzená mít doživotní pubertu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
8.12.10 11:06

No tak to jsem ráda že v tom nejsem sama :wink: Ale víte něterá PROČ? se nám dělají?byla jste s tím některá u mudr?Já si pamatuju že když jsem si nechala před xxxx lety píchnou Depo-Proveru měla jsem bradu jeden velký napuchlý bolavý beďar.Moje praktická mudr mi řekla že je to z toho,dala mi na to nějakou vodičku ktreá byla na nic.Jenže od té doby jsem žádnou ha nebrala tak nevím.Otěhotněla jste některá i v cyklu kdy se udělal?S beďarem // na testu? :wink:
Ono se možná zdá že tu řeším blbost,ale mám toho už plný zuby.Mudři kroutí hlavou a neřeší nic.Já jsem z toho na nerva což jim zřejmě je úplně fuk,Říkám si že mám něco v nepořádku s hormony - když se nedaří otěhu a do toho každej měsíc taková ozdoba na bradě.Ted jsme ve fázi čekání na ms asi do týdne a právě díky tomu beďaru ztrácím naději. :zed: :zed: Tak by mě docela povzbudilo kdyby se našel někdo kdo i s beďarem byl otěhu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.12.10 12:19

No, na začátku těhotenství se beďary hodně zhoršily, postupně se pusa krásně vyčistila a po porodu zas pomalu návrat do původních kolejí…
Takže ani s vředem není nic ztraceno :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
13.12.10 08:18

Taky se mi vždy před MS hrozně zhoršila pleť a je pravda, že i když jsem už byla těhu a nevěděla jsem o tom, tak mi nějaký ten pupínek před plánovanou MS naskočil, jen mi při MS do konce zmizly, nyni v těhu se mi pleť vylepšila až v druhém měsíci do tý doby jsem měla pleť jako když na MS čekám. Takže si myslím, že pupínky nemusí znamenat nutně příchod MS.Moje mamka říkala, že při MS se tělo čistí a to že se ty beda¨ry dělaj je prý známka toho, že tělo se už potřebuje trochu pročistit. No, je pravda, že od druhého tak do 4tého měsíce jsem měla pokoj,ale teď se mi sem tam taky udělá, hlavně v t T-zóně :pocitac: I když teď trpím spíš na hodně suchou pleť :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.20 08:18

@jitkabokule moje kamarádka to má taky, vypadá jako bublinková folie. Doslova. Naposled si na to začala mazat nějakou mastičku kterou prý koupila v tetě a začala jíst zdravěji. Připadá mi že jí to pomohlo trochu, jinak mám to stejně. Vždycky před menstruací tak asi týden před se mi objeví okolí nosu hodně. Ale zkusit to můžeš, strava asi udělá taky hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
2.6.20 08:29

Jaa je mam. Udelaji se lazde 4-5 tydnu a MS prisla obvykle do tydne.. Ale nejsou na obliceji, ale na zadku :oops: :mrgreen:. A to teda boli hodne. Zvlastni je, ze je co 4 tydny mam i behem vsech tehotenstvi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí