Prednison - snaha otěhotnět

460
30.9.11 12:25

Prednison - snaha otěhotnět

Ahoj holky!
Máte někdo zkušenost s lékem Prednison???
Dostala jsem ho v Podolí…už se můžeme snažit o miminko,ale nějak se nedaří už 2. měsíc :-(
Máte zkušenosti???
Po jak dlouhé době se vám zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.9.11 12:42

prednison jsem brala pred ivf 5 mesicu, je to sice sajrajt, ale pomaha. kazdopadne 2 mesice nejsou zadna doba, takze klid. se zadari, neboj
zkus si sehnat jeste cviceni mojzisove. ja mela zablokovano a hodne. Cvicila jsem, cpala se prednisonem a pak vyslo hned prvni IVF

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.11 14:09

Už druhý měsíc se Ti nedaří jo? Už?!!! Mně by ani nenapadlo tu psát po dvou měsícech, že už druhý měsíc se mi nedaří, někomu se totiž nedaří roky!!!

• Citovat
  • Upravit
460
30.9.11 14:20

Dekuju… Ja mela nepruchozi vejcovody a nejak zazrakem jsem vloni otehotnela,ale bohuzel jsem o vanocich o miminko prisla :-( tak jsme zacali prave dochazet do Podoli a doktor rikal,ze by se melo zadarit hned.
Pry mam byt rada,ze se vejcovody zpruchodnily samy
Dekuju za tip,zkusim ty cviky Mojzisove.

Příspěvek upraven 30.09.11 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.9.11 14:22

Jo nedari!!! Ja se totiz snazim uz 8 let!!!
Takovy prispevky neprijemny fakt nechapu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.11 14:48
baculinka píše:

Já to já taky nechápu, ono to totiž vyzní uplně jinak, když to napíšeš, snažíme se osm let a už druhý měsíc se nám nedaří než když napíšeš snažíme se už druhý měsíc a nedaří se. Máte zkušenosti??
Ono totiž pro dlouhodobé snažilky je toto „radost“ číst - snažíme se už druhý měsíc a nedaří se…

• Citovat
  • Upravit
460
30.9.11 15:46
Anonymní píše:
baculinka píše:
Já to já taky nechápu, ono to totiž vyzní uplně jinak, když to napíšeš, snažíme se osm let a už druhý měsíc se nám nedaří než když napíšeš snažíme se už druhý měsíc a nedaří se. Máte zkušenosti??
Ono totiž pro dlouhodobé snažilky je toto „radost“ číst - snažíme se už druhý měsíc a nedaří se…

Ok…v poho… docela me to nastvalo,kdyz nekdo napise arogantni odpoved,kdyz nevi jak jsem se citila po ztrate miminka a porad se nedari…
S EX manzelem jsem dochazela do Iscare ,prvni IVF se nepovedl a pak jsem se s nim rozvedla z duvodu podvodu a kradezi.
Ted mam pritele…teda snoubence :-) s kterym se mi povedlo prirozene otehotnet,tak jsem byla cela happy,ze se to povedlo bez pomoci lekaru a ejhle…o vanocich bylo po radosti…ted konecne se muzeme snazit a nejde to :-( a jeste k tomu je to mozne pouze 1× za mesic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.2.12 08:28

Pred casem jsem tu psala,ze se nam nedari …tak uz se zadarilo :D
Jsem uz v 12.tydnu a zatim je vse ok
Tak drzte palecky ;)
A doknce se chysta i svatba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
13.2.12 08:45

gratulace! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.2.12 08:51

dekuju :) jsem fakt stastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
13.2.12 08:52

Cetla jsem ty tvé příspěvky až teď,dnes a nevšimla jsem si datumu a najednou ta tva radostna zprava o 12.týdnu. Pridávám se ke gratulacim. Gratuluji a at je vse v pořádku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.2.12 08:55

dekuju moc! I kdyz jeste obavy mam,doktor rikal,ze jeste je to rizikove do 15.tydne,v kterem budou Prednison vysazovat.
Tak drzte palecky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
13.2.12 09:57

no, věř a bude to v pořádku, uvidíš. ;-) obavy si nesmíš připouštět. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.2.12 13:53

Neboj, prednison je fakt super. Díky němu teď vedle mě leží malý tvoreček :o)) Brala jsem ho asi do 16.týdne a vše bylo OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.2.12 18:03

dekuju moc,holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie