Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky!
Máte někdo zkušenost s lékem Prednison???
Dostala jsem ho v Podolí…už se můžeme snažit o miminko,ale nějak se nedaří už 2. měsíc ![]()
Máte zkušenosti???
Po jak dlouhé době se vám zadařilo?
prednison jsem brala pred ivf 5 mesicu, je to sice sajrajt, ale pomaha. kazdopadne 2 mesice nejsou zadna doba, takze klid. se zadari, neboj
zkus si sehnat jeste cviceni mojzisove. ja mela zablokovano a hodne. Cvicila jsem, cpala se prednisonem a pak vyslo hned prvni IVF
Už druhý měsíc se Ti nedaří jo? Už?!!! Mně by ani nenapadlo tu psát po dvou měsícech, že už druhý měsíc se mi nedaří, někomu se totiž nedaří roky!!!
Dekuju… Ja mela nepruchozi vejcovody a nejak zazrakem jsem vloni otehotnela,ale bohuzel jsem o vanocich o miminko prisla
tak jsme zacali prave dochazet do Podoli a doktor rikal,ze by se melo zadarit hned.
Pry mam byt rada,ze se vejcovody zpruchodnily samy
Dekuju za tip,zkusim ty cviky Mojzisove.
Příspěvek upraven 30.09.11 v 14:23
Jo nedari!!! Ja se totiz snazim uz 8 let!!!
Takovy prispevky neprijemny fakt nechapu!
baculinka píše:
Já to já taky nechápu, ono to totiž vyzní uplně jinak, když to napíšeš, snažíme se osm let a už druhý měsíc se nám nedaří než když napíšeš snažíme se už druhý měsíc a nedaří se. Máte zkušenosti??
Ono totiž pro dlouhodobé snažilky je toto „radost“ číst - snažíme se už druhý měsíc a nedaří se…
Anonymní píše:baculinka píše:Já to já taky nechápu, ono to totiž vyzní uplně jinak, když to napíšeš, snažíme se osm let a už druhý měsíc se nám nedaří než když napíšeš snažíme se už druhý měsíc a nedaří se. Máte zkušenosti??
Ono totiž pro dlouhodobé snažilky je toto „radost“ číst - snažíme se už druhý měsíc a nedaří se…
Ok…v poho… docela me to nastvalo,kdyz nekdo napise arogantni odpoved,kdyz nevi jak jsem se citila po ztrate miminka a porad se nedari…
S EX manzelem jsem dochazela do Iscare ,prvni IVF se nepovedl a pak jsem se s nim rozvedla z duvodu podvodu a kradezi.
Ted mam pritele…teda snoubence
s kterym se mi povedlo prirozene otehotnet,tak jsem byla cela happy,ze se to povedlo bez pomoci lekaru a ejhle…o vanocich bylo po radosti…ted konecne se muzeme snazit a nejde to
a jeste k tomu je to mozne pouze 1× za mesic ![]()
Pred casem jsem tu psala,ze se nam nedari …tak uz se zadarilo ![]()
Jsem uz v 12.tydnu a zatim je vse ok
Tak drzte palecky ![]()
A doknce se chysta i svatba ![]()
Cetla jsem ty tvé příspěvky až teď,dnes a nevšimla jsem si datumu a najednou ta tva radostna zprava o 12.týdnu. Pridávám se ke gratulacim. Gratuluji a at je vse v pořádku. ![]()
dekuju moc! I kdyz jeste obavy mam,doktor rikal,ze jeste je to rizikove do 15.tydne,v kterem budou Prednison vysazovat.
Tak drzte palecky ![]()
no, věř a bude to v pořádku, uvidíš.
obavy si nesmíš připouštět. ![]()
Neboj, prednison je fakt super. Díky němu teď vedle mě leží malý tvoreček
)) Brala jsem ho asi do 16.týdne a vše bylo OK