Puregon, dávkování - rychlá rada

Anonymní
28.9.11 17:10

Puregon, dávkování - rychlá rada

Ahoj,

omlouvám se za asi hloupý dotaz, ale jako prvo"snažilka" o IVF potřebuju poradit.

Mám zbytek Puregonu v peru, cca 150 jednotek a další novou náplň 900 jednotek. Mám dnes píchnout 175 jednotek.

Mám píchnout ten zbytek 150 (ale prý je tam o něco víc než 900 jednotek, takže nevím jestli tam nezbylo víc než 150) a 25 jednotek dopíchnout za chvíli (bude mi to nějakou dobu trvat, ještě jsem to sama nikdy nenasazovala) podruhé z nového nasazeného puregonu?

Děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
28.9.11 17:28

Nastav si na peru 175 jednotek a uvidíš jestli tě to pustí až na konec, pokud ne, zbytek dopíchneš z druhého pera (náplně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.11 17:30

Ahoj :mavam: já teda měla Gonal ,ale dopíchla jsem to přesně jak popisuješ a v tom peru stejně trochu zbylo ,nastav 150 píchni a hned jak to budeš mít hotové dopíchni tam to z druhého .

• Citovat
  • Upravit
43031
28.9.11 17:32

mela jsem puregon, je to jak pise yweta- nastavis 175 a az se to zarazi, tak vymenis napln. ono to nejspis bude stacit, ja kdyz vydavkovala deklarovany obsah ampule, tak tam jeste asi 100j zbylo - rezerva.

jeste edit - to bylo v roce 2008, aby se to tedka nahodou uz nebylo jinak. Takhle to bylo tehda v navodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.9.11 17:39

Ó děkuji, děkuji… takže, ono když tam bude méně něž těch 175 tak mě to nepustí dál v dávkování, chápu to dobře. Nelze tedy nastavit 175 bez toho, aby tam skutečně 175 bylo.

Příspěvek upraven 28.09.11 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.9.11 17:40

No, tak jsem se proflákla, nu což :kytka: snad se nemusím stydět za hloupý dotaz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
28.9.11 17:43
Ananta píše:
No, tak jsem se proflákla, nu což :kytka: snad se nemusím stydět za hloupý dotaz :-D

da se nastavit i vic, nez tam je. a jak jsem psala, myslim, ze oto tam skutecne bude vic, nez sis spocitala, takze to asi pichnes na jeden zatah.

blby dotaz je u me takovyto " jdem 3 dny po ovluaci a tlaci me v prsou, jsem tehotna?" :-) Ne tvuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.9.11 17:50

Pudloslavo, díky :-D

Mě říkal mudr, že by tam mělo být o něco víc, ale neřek o kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
28.9.11 20:36

jak už to je v předchozím příspěvku, stačí nastavit těch 175 a uvidíš jestli tě to pustí… já tam vždycky měla kolem 130 navíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.9.11 21:12

Už jsem to píchla, píchla jsem to nakonec nadvakrát, dala jsem tam 150, píchla a pak jsem se podívala kolik tam zbylo a zbylo tam dost, tak jsem dopíchla ten zbytek… a stále tam je.

Díky všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
28.9.11 21:56

Tak přeju hodně štěstí :wink: já stimulovala na 1.IUI s Clostilbegytem a nevyšlo to, tak jsme za 3 měsíce zkusili 2.pokus s Puregonem a vyšlo to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.9.11 22:02

No koukám že máš krásného prcka v ikonce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferda33
8.11.13 12:02

Omlouvám se, že oživuji takhle starou diskuzi, ale potřebuji radu a nevím kam se obrátit :(. Připravuji se k darování vajíček. Píchám si Puregon 150 jednotek a mám balení po 300 jednotkách. Tak nějak se nemůžu dopočítat jak je to s množstvím v jednom balení? Podle protokolu mám načínat 5 balení a budu načínat teprve 4. Jak je to s tou rezervou-je možné, že je v každém balení rezerva a tak mi to tak vychází? Třeba v každém o 50 jednotek víc? Nerada bych, abych darování nějak zkomplikovala. Navíc se prázdný obaly mají vracet - bez nich nedostanu penízky. Na svou obhajobu - mám nervy - stěhujeme se, starší chlapeček si rozbil hlavu za dobu stimulace a teď se přidala u obou dětí laringitida, tak nevím kde mi hlava stojí a ještě nervy s dárcovstvím :? Prosím, prosím kdo má zkušenost-poradíte mi?

• Citovat
  • Upravit
382
8.11.13 12:10
@ferda33 píše:
Omlouvám se, že oživuji takhle starou diskuzi, ale potřebuji radu a nevím kam se obrátit :(. Připravuji se k darování vajíček. Píchám si Puregon 150 jednotek a mám balení po 300 jednotkách. Tak nějak se nemůžu dopočítat jak je to s množstvím v jednom balení? Podle protokolu mám načínat 5 balení a budu načínat teprve 4. Jak je to s tou rezervou-je možné, že je v každém balení rezerva a tak mi to tak vychází? Třeba v každém o 50 jednotek víc? Nerada bych, abych darování nějak zkomplikovala. Navíc se prázdný obaly mají vracet - bez nich nedostanu penízky. Na svou obhajobu - mám nervy - stěhujeme se, starší chlapeček si rozbil hlavu za dobu stimulace a teď se přidala u obou dětí laringitida, tak nevím kde mi hlava stojí a ještě nervy s dárcovstvím :? Prosím, prosím kdo má zkušenost-poradíte mi?
ahoj, já jsem měla pera s 900 jednotkami a ve skutečnosti tam bylo víc jak 1000, takže je pravděpodobné, že bude nějaká rezerva i u těch tvých. Držím pěsti, ať všechno dopadne OK
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
8.11.13 12:48

Aki27 děkuji. Bojím se zeptat, připadám si jak blázen a to poctivě píchám a snažím se nic nezanedbat, tak jsem z toho taková vystrašená :nevim: Ještě jednou moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí