Puregon, dávkování - rychlá rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
382
8.11.13 18:25

@ferda30 jseš moc statečná, když tohle podstupuješ, aby mohla některá z nás, kterým to nejde samo, otěhotnět :hug: přeju aby dozrálo hodně vajíček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
8.11.13 18:43

Aki27: Děkuji ještě jednou. Pořád myslím na ty nový rodiče a doufám, že se to podaří-hrozně mě mrzí, že se to nedozvím.. tak ráda bych věděla, že to vyšlo a že se někdo stane nejšťastnějšími rodiči mého děťátka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
8.11.13 18:50

@ferda30 úspěšnost s darovanými vajíčky je prý dost vysoká a já tady z diskuzí znám několik holek, které měly darovaná vajíčka a už mají krásná miminka :andel: takže věř, že určitě učiníš nějaký pár neskutečně šťastným :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
20.11.13 12:52

Tak vše proběhlo v pořádku, vajíček mi dozrálo 27, ale kolik jich bylo použito netuším. Myslím na miminko, snad existuje :srdce: Nejlépe ve více vyhotoveních :D :dance: Celý proces se dal přežít, ani ten zákrok nebyl tak hrozný. 2 dny mě bolelo bříško, ale jsem rozhodnutá takto pomoci ještě alespoň jedné mamince. Za ty peníze by mě to nestálo, ale ten pocit… Přeji všem maminkám i dárkyním hodně štěstí v tomto nelehkém procesu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.8.19 12:19

Kdy píchnout první

Ahoj holky koukám že je to hodně stará diskuze ale třeba tu ještě někdo je… Potřebovala bych poradit. Mám teď začít brát puregon.pry by se měl brát od druhýho dne MS. Ale zjistila jsem že celej život jí asi počítám špatně. Prý je to až od plného krvácení. Když jsem dneska kolem poledne začala slabe krvácet myslíte že už mám dnešek počítat a zítra píchnout? Nebo až po zitri? Tak jsem se do toho zamotala že teď vůbec nevím. :( děkuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí