Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ferda30 jseš moc statečná, když tohle podstupuješ, aby mohla některá z nás, kterým to nejde samo, otěhotnět
přeju aby dozrálo hodně vajíček ![]()
Aki27: Děkuji ještě jednou. Pořád myslím na ty nový rodiče a doufám, že se to podaří-hrozně mě mrzí, že se to nedozvím.. tak ráda bych věděla, že to vyšlo a že se někdo stane nejšťastnějšími rodiči mého děťátka ![]()
@ferda30 úspěšnost s darovanými vajíčky je prý dost vysoká a já tady z diskuzí znám několik holek, které měly darovaná vajíčka a už mají krásná miminka
takže věř, že určitě učiníš nějaký pár neskutečně šťastným ![]()
Tak vše proběhlo v pořádku, vajíček mi dozrálo 27, ale kolik jich bylo použito netuším. Myslím na miminko, snad existuje
Nejlépe ve více vyhotoveních
Celý proces se dal přežít, ani ten zákrok nebyl tak hrozný. 2 dny mě bolelo bříško, ale jsem rozhodnutá takto pomoci ještě alespoň jedné mamince. Za ty peníze by mě to nestálo, ale ten pocit… Přeji všem maminkám i dárkyním hodně štěstí v tomto nelehkém procesu ![]()
Ahoj holky koukám že je to hodně stará diskuze ale třeba tu ještě někdo je… Potřebovala bych poradit. Mám teď začít brát puregon.pry by se měl brát od druhýho dne MS. Ale zjistila jsem že celej život jí asi počítám špatně. Prý je to až od plného krvácení. Když jsem dneska kolem poledne začala slabe krvácet myslíte že už mám dnešek počítat a zítra píchnout? Nebo až po zitri? Tak jsem se do toho zamotala že teď vůbec nevím.
děkuju za radu