Předpis benzodiazepinů u praktického lékaře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.3.26 20:50

Zadne takove diskuze jsem nezakladala. Prosim, preci kdyz mu tam prijde clovek, ktery uz jen tou chuzi ztratil zbytek tech sil co mu zbyvaly po X dnech probdelych noci, zacne mu vykladat ze uz proste nemuze, preci mu snad neco napise, ne?

• Citovat
  • Upravit
41785
12.3.26 20:52
@TRG píše: Více

No, doktor, který má zakázán přístup do lékového záznamu, bude zcela jistě a s nadšením psát benzáče. Možná tak aspirin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
12.3.26 20:53
@Anonymní píše: Více

To musí posoudit lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35575
12.3.26 20:56

Myslíš, že je ten doktor úplně blbej a nepozná feťačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
12.3.26 21:04

To seš ty, co dělá na směny, má problémy se spaním a praktik ti už nechce psát další návykové léky, co?
Osobně si nedovedu představit někoho, kdo už nemůže únavou ani chodit, že by nemohl usnout. To fakt jde? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11656
12.3.26 21:13

@nozu Jako to asi zase ano. Jsem dlouhodobě nemocná a když už jsem za hranou několik dní, sice chvílemi usnu, ale klidně se budím co minutu (bohužel vidím na hodiny). Nicméně to neřeším léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
12.3.26 21:42

Ta sem píše pořád.. mám dojem, že je to ta, která chce dítě zpět do péče, přesto že je závislá na lécích. :think:
Odmítá se léčit. Podle mě i odešla z léčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
12.3.26 21:46

A co třeba dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
12.3.26 21:46

a proč se ptáš tady? tak se ptej toho doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6105
12.3.26 21:50
@nozu píše: Více

Ano, bohuzial to ide a je to strasny stav.
Zakladatelka - ries to u psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
12.3.26 22:05

Ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
12.3.26 22:13

@Evkad aha. To musí být šílené. To je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
12.3.26 22:42

To je na hezký pobyt v ozdravovně zvané psychiatrická léčebna. Čím dříve se k tomu odhodláte, tím lépe.

Benzodiazepiny jsou vysoce návykové, bohužel mnozí lékaři v dobré víře předepisují BDZ jako lentilky. Tu praktik, tu kamarád doktor na očním, tu psychiatr. A jak se jedna „hvězda“ divila, když byla konfrontována se spotřebou 4 Neurolů denně v posledním roce. Jak to víte? Lékový záznam vám něco říká? Vy se ještě divíte, proč máte jaterní testy jako těžký alkoholik? (1. vyšetření po nové registraci pacientky, posledních pár dnů špatně spí, kromě BDZ dle lékového záznamu v pravidelné medikaci ještě antidepresivum a antipsychotikum, celá svatá trojice pravidelně posledních 5 let; ve výpisu od předešlého PL ani zmínka). Proč jste na mě tak zlý? :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6105
12.3.26 22:48
@Doctus píše: Více

Tak zase zhadzovat ludi so zavislostou netreba. Je to choroba ako kazda ina a treba ju liecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
12.3.26 23:00

@Mkmkz
Dotyčná vůbec neřekla, že se léčí na psychiatrii. O očním lékaři, kam dochází pro krátkozrakost, říkala, že je „zlatíčko“ (jeden z těch, co jí psal BDZ jako lentilky). Léčíte se s něčím? Ne, já jsem ráda, že jsem zdravá. A tváří se jako Matka Tereza.

Dotyčná si ani nepřipustí, že je něco v nepořádku. Jenom upozorňuji, že do naší romantické chvilky každý den řídila i auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.