Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj všem statečným!
Ke komu v Praze chodíte, kdo nemá problém Vám tuto berličku předepsat?
Hledám doktora / kliniku, který mi provede testy a vstupní kontrolu a doporučí postup. S cenou za injekce jsem v pohodě, ale nerada bych stejnou částku nechala na klinice za ošetření či aplikace.
No a tvůj obvodní ti to nenapíše? Já to normálně píšu, odběry před nasazením a během léčby také dělám. Beru obezitu jako nemoc, takže pokud mají pacienti zájem o léčbu, tak jí nasazuji. Dávám vybrat mezi Wegovy a Mounjaro.
@Lucka1111 Ne….Moje obvoďačka je dělo. Sháním jinou. Pokaždý když tam přijdu, cpe se a nikdy se na mě ani nepodívá
. Pak mi nechtěla v těhotenství napsat ATB na močák a to už jsem fakt plakala. Pak zapomenula do karty napsat, že jsem těhotná, takže za dva dny jsem už skoro na pokraji šílenství vybrečela ty ATB, tak mi napsali špatný. Naštěstí si toho všimli v lékárně.
Takže když jsem na ni vytáhla tohle, vyslala mě akorát s tím, že mám přijít za 6m a přidat pohyb
ne asi co asi tady už rok dělám ![]()
Doporučuju OBkliniku, na obezitu se specializují. Docela dlouho jsem tam ale čekala na termín.
Ještě můžeš zkusit kouknout na netloustneme.cz Je tam seznam lékařů, co pomohou s léčbou obezity. Jako ten web je tedy od firmy NovoNordisk, takže wegovy. Ale upřímně já se tam třeba nechala napsat, ale stejně dávám vybrat zda Mounjaro nebo Wegovy. Každé má své výhody a nevýhody. A myslím, že to budou mít i jiní lékaři podobně. Ale já tedy nejsem v Praze, takže ti nepomohu.
@Lucka1111 píše: Více
Tak zas pokud nejsi treba z Olomouce, tak za dobrym doktorem clovek dojede ![]()
@j.a.n.i1 to je pravda 😂 Jsem často i směrem na Plzeň, nebo Mělník. Ale Holomóc
to už by bylo z ruky.
No Olomouc ne, ale z Prahy 150km. Jižní Čechy. Ale určitě najdeš i v té Praze.