Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Havlova píše: Více
Hele, očař nemá kompletní kartu pacienta a neměl by tohle vůbec předepisoval.
@Mkmkz píše: Více
Prosím Tě, zrovna @Havlova v tomhle nepoučuj, ta o téhle problematice ví víc, než my všichni tady v té diskuzi dohromady, dává přesné a relevantní informace. Ty chvílemi píšeš nesmysly…
@Klávesa289 píše: Více
Bohužel BDZ nemají preskripční omezení, „po známosti“ je může kterýkoliv lékař v nelimitovaném množství.
@Havlova píše: Více
O centrálním úložišti se mluví a mluví a mluví… ![]()
Mimochodem : Estheticonu právě vykradli databázi pacientů. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Pak věř údajné ochraně citlivých údajů. Ať žije velký bratr na síti.
Jo dal ale jen neurol 0,25 to je ta nejmenší dávka, půlka půlky takzvaně.
@izabe píše: Více
Bohužel, obvodaci tyto léky moc neradi píšou. ja měla úžasnou doktorku, stačilo zavolat do ordinace a erecept byl hned na mobilu. jenze teď, už ordinaci přebral jiný, mladý doktor, který má se vším problém a ve finále Ti řekne: kupte si Ibalgin?!Tak na ten já z vysoká víš co a jako spravnej voják se o sebe umím postarat sama. a když znáš ještě někoho dalšího kdo pomůže, tak to už jsi vyhrál!🙏 😁 :smiling_face_with3_hearts: 🌹zajdi na psychiatrii, tam na sto pro určité pochodis. drzim pěsti!
@malákráličice píše: Více
Tak za tohle, bych se štěstím asi zbláznila, kdyby ten můj obvodak benzo předepsal bez problému.. ale psychiatr napíše určitě, už ses měla dávno objednat,!😁 🌺 🍀
@Anonymní píše: Více
Za obvodním nechoď. jdi raději skze to se objednej rovnou na psychiatrii s nějakým problémem a je to..praktik, jestli je ok a ochotnej, musíš vědět Ty, by taky mohl.ale jen omezeně. na psychiatrii bude medikace pravidelně.
@Semtex píše: Více
To ale není tak jednoduché jak píšeš..bylas někdy na detoxu nebo léčbě závislosti zavřená na uzavřeném pavilonu? já jo..nepomohlo.
a beru je dál..