Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My máme teda ještě prcka, usíná bez problémů, jen je teda hodně těžce závislej na jedom méďovi plyšovým, bez něj ani ránu ven, neusne bez něj, fakt závislost, peru jen když usne nebo na něj na chvíli zapomene, nedavno ho viděl v bubnu pračky a bylo mi ho úplně líto jak na něj koukal, co to tam dělá
ale když by se vašemu líbil ten usínáček a pomohlo by mu to, proč ne.. nemyslim že je to jen pro mimina ![]()
Tak máme usínáčka z fisheru toho koníka od mimina, někdy si ho vezme, ale už mu vadí jak hraje, momentálně je in nahřívací levandulový hroch do mikrovnky. ![]()
Nas usina s malinkym svetylkem na baterky s obrazkem medvidka. Neres co maji ostatni, delej co uznas za vhodne ty. Kazdymu je do toho…tvoje dite.
@k.a.c.k.a.1
nahřívací levandulový hroch??? To si musím vyhledat, co to je…
Moje 10 letá dcera usíná s našima kocourama…ale závislost to teda není…
oni se jí do té postele vnutí…jinak co mám děti ve školce, tak nejvíc frčí plínka z domova nebo plyšák/polštářek…ale to je ve školce, tam nic vyhrávat nemůže… ![]()
Tak syn 4,5 roku má od miminka usínáčka se jménem Mazlík. Spí s ním cca od 3 měsíců. Když ho peru, hned se po něm ptá. Když ho jdu zkontrolovat jak spí, má ho v packách
Celkově má rád něco na spaní. K Mazlíkovi prostřídá jiné plyšáky nebo i auta. Mladšímu synovi tam podsouvám taky nějaké plyšáky a moc o ně nestojí:-)
@rsisa Jen mu to kup, je ještě prcek. Můj syn KONEČNĚ vyhodil svou první peřinku až když jsem z porodnice přinesla jeho brášku
(přikrývá se normální peřinou, dával si to pod hlavu) Je mu 14
Umíte si představit jak ta peřinka vypadala? ![]()
Muj triletak ma medvidka ze sparkysu a usina s nim. Pokud nejsou zrovna vybite baterky, tak si ho i pousti. Ale on je celkove plysakovy typ, musi mit minimalne pe plysaku v posteli ![]()
Náš sedmiletej má od narození plyšovýho koně. Už spolu prošli vším možným, kůň je stokrát zašívanej, stokrát pranej, vypadá, jako by měl prašivinu. Mockrát jsem ho chtěla vyhodit, bezvýsledně. Nakonec ho má jen v posteli, jinam už ho sebou netahá, tak proč ne.
Klidně synátorovi pořiď usínáčka, jestli mu to pomůže, však s tím do dospělosti spát nebude, neboj ![]()
@wladka73
ty mě děsíš, holka, neumím si představit, že by prašivej kůň u nás bydlel ještě dalších 7 let ![]()
@wladka73 píše:
@rsisa Jen mu to kup, je ještě prcek. Můj syn KONEČNĚ vyhodil svou první peřinku až když jsem z porodnice přinesla jeho brášku(přikrývá se normální peřinou, dával si to pod hlavu) Je mu 14
Umíte si představit jak ta peřinka vypadala?
Synovec má svítícího medvídka, je odkadsi z Německa, mění barvy nehraje a našemu (4) by se strááášně líbil
Zatím spí se stoletou vypelichanou ovečkou, která má sežvejkanou cedulku a tu on si strká do ucha a tak usíná a nosí ji s sebou i do školky
![]()
Klidně bych koupila usínáčka, vždyť jsou to ještě drobci ![]()
@wladka73
Taky dobrý
snad nebude ovečka jezdit ještě na lyžák ![]()
@rsisa můj 7letý kluk doteď usíná s mazlíkama - 6 plyšových dinosaurů. Má je od 2 let, nedejbože, kdyby nějaký chyběl. Jezdí s námi i na dovolenou, bere si je k tátovi, k babi a pod. Kup, proč by ne. Pokud se potom dítěti bude dobře spát ![]()
Holky, náš chlapeček 4 roky špatně usíná, jako malý měl z chicca takovou hrající lampičku, teď jsem objevila existenci usínáčka od FP (mořský koník) nebo usínáčka medvídka sparkys, mají vaši předškoláci v postýlce takové hrající usínáčky, co čtu, tak to mají jen miminka, ale myslím, že by se mu to líbilo..jak je to u Vás? S čím usínají Vaše děti v tom věku, dík!!!