Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máte někdo zkušenost s ergonomickými školními batohy Ergobag?
Mám zkušenost. Kluk ho ma. Druhy ma ten Satch. Jsme spokojeni. Jenom nevěřím, ze ten ergobag bude mít až do 4.tridy. Myslím tak ještě v te třetí.
Proc, prijde vam maly do te ctvrte tridy? A jeste kde jste ho kupovala?
No malý. Ve čtvrté měl ten starší ten Satch. Kupovali jsme ho v Praze na Chodově, ale ten obchod tam uz není. Znama kupovala v srpnu někde v Praze na ZIzkove.
Můžu téma aktualizovat?
Máte někdo čerstvou zkušenost?
díky
m.
Ahoj kluk má Topgal a má ho od pulky 1 třídy. Ted je ve 4 a je furt v dobrém stavu.
Dcera má, tento rok 1.třída a je spokojená, ladí jí k tomu i pouzdro a vak na TV
@LenkaZi píše:
Ahoj kluk má Topgal a má ho od pulky 1 třídy. Ted je ve 4 a je furt v dobrém stavu.
když já nechci Topgal, ale Ergobag. O tom je celá diksuze, o batohách značky Ergobag ![]()
@martek01 píše:
když já nechci Topgal, ale Ergobag. O tom je celá diksuze, o batohách značky Ergobag
co přesně Tě zajímá, dcera má Ergobag - fakt ![]()
@bublinek všechno
fakt je tak super, jak říkají všechny recenze? syn je docela malej a hubenej, tak chci opravdu něco kvalitního. ale co jsem koukala na videa, tak mi přišel hodně malej. mám strach, aby se mu tam všechno vešlo
@martek01 máme Ergobag pro tři děti - 1., 3. a 5. třída, všechny jsou super, jsem s nima moc spokojená.
Naše děti jsou také malé a drobné, sedí jim pěkně. Pravda, u prostředního syna v první třídě to bylo, jak když ťape batoh s nožičkama, ale to by bylo u všech značek, on byl fakt drobek. ![]()
Vejde se jim tam všechno, jen větší lahev na pití už se nenacpe do přední kapsy ke svačině.
@martek01 píše:
@bublinek všechnofakt je tak super, jak říkají všechny recenze? syn je docela malej a hubenej, tak chci opravdu něco kvalitního. ale co jsem koukala na videa, tak mi přišel hodně malej. mám strach, aby se mu tam všechno vešlo
vleze se učení, pouzdro, flaška s pitím i krabice na svačinu a nezbytný zvěřinec (2 plyšáci)
Jsou tam 2 přezky přes prsa a u pasu, tak aktovka nepadá, ale nemůžu si pomoct, zdá se mi těžká. schválně jí zvážím, až dorazíme domů.
My jsme jí koupili na doporučení, jinou tašku jsme asi nezkoušeli. Tak nemám srovnání.
@Titty takže spokojenost, super
@bublinek já právě taky nic nikdy nezkoušela ani neviděla. neumím si vybrat ani zmrzku
takže dám na doporučení a koupím ergobag. díky ![]()
@martek01 píše:
@Titty takže spokojenost, super@bublinek já právě taky nic nikdy nezkoušela ani neviděla. neumím si vybrat ani zmrzkutakže dám na doporučení a koupím ergobag. díky
tak to se nad sebou zamysli ![]()
@bublinek píše:
tak to se nad sebou zamysli
tsss, kupuju vzdycky čokoládovou a mangovou. nad tím není potřeba se zamýšlet ![]()