Školní batohy Ergobag

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
22.10.13 19:13

školní batohy ergobag

Máte někdo zkušenost s ergonomickými školními batohy Ergobag?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
22.10.13 20:10

Mám zkušenost. Kluk ho ma. Druhy ma ten Satch. Jsme spokojeni. Jenom nevěřím, ze ten ergobag bude mít až do 4.tridy. Myslím tak ještě v te třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
22.10.13 20:23

Proc, prijde vam maly do te ctvrte tridy? A jeste kde jste ho kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
22.10.13 20:47

No malý. Ve čtvrté měl ten starší ten Satch. Kupovali jsme ho v Praze na Chodově, ale ten obchod tam uz není. Znama kupovala v srpnu někde v Praze na ZIzkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
31.10.17 07:43

Můžu téma aktualizovat?
Máte někdo čerstvou zkušenost?

díky

m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
31.10.17 08:23

Ahoj kluk má Topgal a má ho od pulky 1 třídy. Ted je ve 4 a je furt v dobrém stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.10.17 08:39

Dcera má, tento rok 1.třída a je spokojená, ladí jí k tomu i pouzdro a vak na TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
31.10.17 09:00
@LenkaZi píše:
Ahoj kluk má Topgal a má ho od pulky 1 třídy. Ted je ve 4 a je furt v dobrém stavu.

když já nechci Topgal, ale Ergobag. O tom je celá diksuze, o batohách značky Ergobag :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.10.17 09:04
@martek01 píše:
když já nechci Topgal, ale Ergobag. O tom je celá diksuze, o batohách značky Ergobag :lol:

co přesně Tě zajímá, dcera má Ergobag - fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
31.10.17 09:10

@bublinek všechno :hug: fakt je tak super, jak říkají všechny recenze? syn je docela malej a hubenej, tak chci opravdu něco kvalitního. ale co jsem koukala na videa, tak mi přišel hodně malej. mám strach, aby se mu tam všechno vešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
31.10.17 09:58

@martek01 máme Ergobag pro tři děti - 1., 3. a 5. třída, všechny jsou super, jsem s nima moc spokojená. :palec: Naše děti jsou také malé a drobné, sedí jim pěkně. Pravda, u prostředního syna v první třídě to bylo, jak když ťape batoh s nožičkama, ale to by bylo u všech značek, on byl fakt drobek. :P

Vejde se jim tam všechno, jen větší lahev na pití už se nenacpe do přední kapsy ke svačině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.10.17 10:14
@martek01 píše:
@bublinek všechno :hug: fakt je tak super, jak říkají všechny recenze? syn je docela malej a hubenej, tak chci opravdu něco kvalitního. ale co jsem koukala na videa, tak mi přišel hodně malej. mám strach, aby se mu tam všechno vešlo

vleze se učení, pouzdro, flaška s pitím i krabice na svačinu a nezbytný zvěřinec (2 plyšáci)
Jsou tam 2 přezky přes prsa a u pasu, tak aktovka nepadá, ale nemůžu si pomoct, zdá se mi těžká. schválně jí zvážím, až dorazíme domů.
My jsme jí koupili na doporučení, jinou tašku jsme asi nezkoušeli. Tak nemám srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
31.10.17 11:49

@Titty takže spokojenost, super

@bublinek já právě taky nic nikdy nezkoušela ani neviděla. neumím si vybrat ani zmrzku :mrgreen: takže dám na doporučení a koupím ergobag. díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.10.17 12:18
@martek01 píše:
@Titty takže spokojenost, super@bublinek já právě taky nic nikdy nezkoušela ani neviděla. neumím si vybrat ani zmrzku :mrgreen: takže dám na doporučení a koupím ergobag. díky :srdce:

tak to se nad sebou zamysli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
31.10.17 12:22
@bublinek píše:
tak to se nad sebou zamysli :D

tsss, kupuju vzdycky čokoládovou a mangovou. nad tím není potřeba se zamýšlet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí