Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, potřebovala bych zjistit, co mezi dětmi „frčí“ z licenčních výrobků, jakých motivů? Fairies, pricezny (Sněhurka, Popelka,…), Hello Kitty, Nemo, Cars, Spiderman (nebo už po něm ani pes neštěkne?), Minnie, Mickey, Peppa the pig,… díky, pavla
@pavlavn ani jedno, naštěstí
jednu dobu se mu líbily Cars, ale to už je pryč.. uf…
Příspěvek upraven 18.10.13 v 12:06
@pavlavn
Ahoj, moje sestřenice milují Winks, Hello Kitty a Minnie
Můj syn je ještě malý, tomu se líbí všechno ![]()
Tak náš malej miluje beránka Timmyho a krtečka. Je mu 16 měsíců a když má chuť přinese si dvd, tak mu to zapneme
zkoušely jsme i ostatní pohádky ale nic. Za nás zatím krtek a Timmy ![]()
@K-Black píše:
@pavlavn já mám ráda všechno, mimo pokémonů a digimonů
Zakladatelka se ale ptá, co frčí mezi dětmi
![]()
Pú, Cars a aktuálně neustále shání „tu myš“ (Ratatouille). Ale tak nějak, co je barevný se mu prostě líbí.
Podle mne je to dost ovlivnene vekem, tim co prave frci v televizi nebo kinech, o cem muzou decka debatovat ve skole.
Dvouletakovi se ted libi Cars, devitilete zase Wings a treba zas nesnasi Hello Kity…
A me se libi Cars, to je neco, co muzu videt porad dokola.
Moje temer ctyrletacka momentalne miluje Angelinu Balerinu
Jinak take prasatko Peppu a princezny, hlavne Lociku (princezna na vlasku)
Jo a Kittynu na obleceni taky, ale jak o ni neni pohadka, tak to neni tak moc ![]()
U nás je to jednoznačně mašinka Tomáš (i když by se spokojil s jakoukoliv jinou mašinkou, ale s tou se nic nesežene) a pak Krteček a včelka Mája.
Dcera (8 let) v současnosti asi My little pony, teď nově i tu verzi Equestria girls + Angry birds. Syn (5 let) zbožňuje Angry birds (nejvíce teď asi verzi Star wars a Space) a dinosaury.
![]()
Jde-li o oblečení, hračky, doplňky apod. tak rozhodně Peppa
pak něco od Kity, ale to zase nemusím já, tak je to zredukovaný že jen pokud je tam ta Kity malinká
taky má ráda Minnie… a co se týče filmů/pohádek, tak Dumbo, Dora, Peppa už asi půl roku moc nefrčí (co jsou originálně v AJ, tak pouštíme jedině tak
)… a pak si občas ještě řekne o Káťu a Škubánka, Boba a Bobka a Krtečka
ale to jen jako večerníček když řekneme že jenom krátká pohádka…
Malej bude mít 2,5 roku a ještě se mu nelíbí tak nějak nic, kromě Krtka a prasátka Pepy. Zato já nesnáším Cars, to mu v životě nekoupím i kdyby škemral a prosil.
Ty mi prostě nesmí do baráku.:mrgreen: