Licenční výrobky - co mají vaše děti oblíbené?

93
18.10.13 12:04

licenční výrobky - jaký motiv - co se líbí dětem?

Ahoj holky, potřebovala bych zjistit, co mezi dětmi „frčí“ z licenčních výrobků, jakých motivů? Fairies, pricezny (Sněhurka, Popelka,…), Hello Kitty, Nemo, Cars, Spiderman (nebo už po něm ani pes neštěkne?), Minnie, Mickey, Peppa the pig,… díky, pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.10.13 12:05

@pavlavn ani jedno, naštěstí :mrgreen: jednu dobu se mu líbily Cars, ale to už je pryč.. uf…

Příspěvek upraven 18.10.13 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
18.10.13 12:05

@pavlavn
Ahoj, moje sestřenice milují Winks, Hello Kitty a Minnie
Můj syn je ještě malý, tomu se líbí všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
18.10.13 12:06

Tak náš malej miluje beránka Timmyho a krtečka. Je mu 16 měsíců a když má chuť přinese si dvd, tak mu to zapneme :lol: zkoušely jsme i ostatní pohádky ale nic. Za nás zatím krtek a Timmy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.10.13 12:07

@pavlavn já mám ráda všechno, mimo pokémonů a digimonů :lol:

• Citovat
  • Upravit
7797
18.10.13 12:09
@K-Black píše:
@pavlavn já mám ráda všechno, mimo pokémonů a digimonů :lol:

Zakladatelka se ale ptá, co frčí mezi dětmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
18.10.13 12:09

Pú, Cars a aktuálně neustále shání „tu myš“ (Ratatouille). Ale tak nějak, co je barevný se mu prostě líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.10.13 12:11

Podle mne je to dost ovlivnene vekem, tim co prave frci v televizi nebo kinech, o cem muzou decka debatovat ve skole.
Dvouletakovi se ted libi Cars, devitilete zase Wings a treba zas nesnasi Hello Kity…
A me se libi Cars, to je neco, co muzu videt porad dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
18.10.13 12:14

Moje temer ctyrletacka momentalne miluje Angelinu Balerinu ;) Jinak take prasatko Peppu a princezny, hlavne Lociku (princezna na vlasku) ;) Jo a Kittynu na obleceni taky, ale jak o ni neni pohadka, tak to neni tak moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.10.13 12:16

U nás je to jednoznačně mašinka Tomáš (i když by se spokojil s jakoukoliv jinou mašinkou, ale s tou se nic nesežene) a pak Krteček a včelka Mája.

• Citovat
  • Upravit
6661
18.10.13 12:17

Dcera (8 let) v současnosti asi My little pony, teď nově i tu verzi Equestria girls + Angry birds. Syn (5 let) zbožňuje Angry birds (nejvíce teď asi verzi Star wars a Space) a dinosaury. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
18.10.13 12:19

@lucenka
Doporučuji Mašinkov :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
18.10.13 12:22

Jde-li o oblečení, hračky, doplňky apod. tak rozhodně Peppa :palec: pak něco od Kity, ale to zase nemusím já, tak je to zredukovaný že jen pokud je tam ta Kity malinká :mrgreen: taky má ráda Minnie… a co se týče filmů/pohádek, tak Dumbo, Dora, Peppa už asi půl roku moc nefrčí (co jsou originálně v AJ, tak pouštíme jedině tak ;-) )… a pak si občas ještě řekne o Káťu a Škubánka, Boba a Bobka a Krtečka :-) ale to jen jako večerníček když řekneme že jenom krátká pohádka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
18.10.13 12:23

U nás jednoznačně monster high

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.10.13 12:23

Malej bude mít 2,5 roku a ještě se mu nelíbí tak nějak nic, kromě Krtka a prasátka Pepy. Zato já nesnáším Cars, to mu v životě nekoupím i kdyby škemral a prosil. :mrgreen: Ty mi prostě nesmí do baráku.:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí