Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Váhu píšou 1100 g.
My jsme u prvního zkoušeli pečlivě a poctivě, Ergobag vyhrál, u dalších dětí už jsem s nimi jen vybrala na internetu správnou barvu. ![]()
@martek01 píše:
tsss, kupuju vzdycky čokoládovou a mangovou. nad tím není potřeba se zamýšlet
tak to jo, mangovou schvaluji ![]()
@martek01 píše:
když já nechci Topgal, ale Ergobag. O tom je celá diksuze, o batohách značky Ergobag
Je mi to jasné. Myslela jsme pro srovnání Ergobag - Topgal kvalita stejná cena dost rozdílná.
@LenkaZi píše:
Je mi to jasné. Myslela jsme pro srovnání Ergobag - Topgal kvalita stejná cena dost rozdílná.
jste si jistá tou kvalitou? koncepčně jsou ty batohy naprosto odlišné. ergonomie odlišná, vnitřní uspořádání. vím, že srovnáváme jablka s hruškami, ale i tak si nejsem jistá, že je u nich kvalita stejná
@martek01 píše:
jste si jistá tou kvalitou? koncepčně jsou ty batohy naprosto odlišné. ergonomie odlišná, vnitřní uspořádání. vím, že srovnáváme jablka s hruškami, ale i tak si nejsem jistá, že je u nich kvalita stejná@martek01 píše:
jste si jistá tou kvalitou? koncepčně jsou ty batohy naprosto odlišné. ergonomie odlišná, vnitřní uspořádání. vím, že srovnáváme jablka s hruškami, ale i tak si nejsem jistá, že je u nich kvalita stejnáTak oni jsou ty recenze stejný. Když vemem co klukovo batoh za 3 a půl roku zažil a je pořád vpohodě. Můžete ho vyprat bez problému v pračce. Tak jsme volila Topgal. Někde jsme četla že Ergobag se nedal prát v pračce že obsahuje vystužení kartonem.
@bublinek píše:
@martek01 zvážila jsem dnes aktovku, měla 4kg.
tak to ale není moc, ne? nebo je? já nevííím ![]()
@martek01 píše:
tak to ale není moc, ne? nebo je? já nevííím
To jen pro představu. No a když dítě není zvyklé něco nosit pozná se to.