Představení maminek

• Otevřená skupina

Nastávající i současné maminky z okolí Příbrami :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

7266
31.7.14 12:46

Představení maminek

Klasické představení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7266
31.7.14 12:51

Ahojky :mavam: Je mi 25 let a teď v říjnu čekám své první mímo. Nedávno jsem se přestěhovala z Prahy do Pičína. Nikoho a nic v okolí neznám, tak mě napadlo založit tuhle skupinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.14 14:21

Ahojky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.8.14 14:53

Ahoj holky, děkuji za přijetí do skupiny :mavam: Bydlím v Příbrami, je mi 32 let a mám doma skoro 8mesicni princeznu :srdce: do Příbrami jsem se také přistěhovala, pár kamarádů a známých tady mám, ale bohužel většinou bez dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
2.8.14 14:35

Ahojky dekuji za prijeti :) je mi 18 let bydlim v pribrami a mam 4 mesicni holcicku Vanessku :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.8.14 16:09

@Moncinas Koukám, že jsme na tom úplně stejně :) Mě je 24, taky čekáme první miminko - holčičku. Přistěhovali jsme se do Příbrami asi před měsícem, manžel tady dostal práci. Většinu času jsem taky sama doma a ještě uklízím nepořádek po stěhování. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
41
7.8.14 14:03

Ahoj holky děkuji za pozvánku, je mi 26 let a mám už roční holčičku. koukam ze tady maminky se samima holčičkama nebo je čekají. Ženy jsou něj. :-) Přistěhovala jsem se do Příbrami ze Slovenska a našla si manžela tak ze kamarádky tu taky moc nemám. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.8.14 14:30

@318 Jeej, ja jsem původně taky ze Slovenska :) Po maturitě jsem odjela studovat do Prahy, vdala jsem se a teď jsem tady… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
7.8.14 16:08

Všichni jsou tu kvůli chlapovi :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
41
7.8.14 21:28

@sidka68
No já jsem odešla takybpo škole ale za práci no našla jsem si chlapa a teraz už spolu vychovávané naši milou princeznu. :-) v PB bydlim už asi 4 roky ale musím říct ze kamaratky jsem si aj tak nedokázala moc nasjit. Mám ale to jsou všechno ještě s prace a ty bydlej v Praze tak ze trochu z ruky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny