Přehaním peci

24.7.20 05:58

přehaním peci

Ahojky maminky, potřebuju nazor ostatních. mam rocního syna a 3 měsícní dcerku. někdy ma dny že skoro neplace je hodna a jiné dny zas place jakoby bez duvodu skoro i cely den. už jsme s přitelem psychicky hotovy. ale on si myslí že to přehaním s vychovou že k ni jdu pokažde když zaplace. proto to děla. že ví že k ni hned priletím. mě se ale nezda že bych to nějak přehaněla nechavam ji vyplakat, nepřiběhnu hned za ni ne aspon pokažde. ale nenecham ji udusit plačem. přítel si myslí že seo ni staram víc než o syna. co myslíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
24.7.20 06:05

Miminko si neumi rict jinak nez placem. Delas to dobře, nenechavej ji plakat.

Ja nechavam ted 5mesicniho, kdyz vim, ze se ‚jenom‘ nudí a ja se treba potrebuju najist nebo neco nutneho udelat. Spis mi vadi, ze babicka ho furt lítá ‚zachraňovat‘, asi aby mu neprdla cevka :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20901
24.7.20 06:05

Ze rodice jako vy by nemeli mit deti :palec:

„Nechavat ji vyplakat“ je pojem hodny tesani do kamene. Ma 3 mesice proboha!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.7.20 06:12
@andrejka1995 píše:
Ahojky maminky, potřebuju nazor ostatních. mam rocního syna a 3 měsícní dcerku. někdy ma dny že skoro neplace je hodna a jiné dny zas place jakoby bez duvodu skoro i cely den. už jsme s přitelem psychicky hotovy. ale on si myslí že to přehaním s vychovou že k ni jdu pokažde když zaplace. proto to děla. že ví že k ni hned priletím. mě se ale nezda že bych to nějak přehaněla nechavam ji vyplakat, nepřiběhnu hned za ni ne aspon pokažde. ale nenecham ji udusit plačem. přítel si myslí že seo ni staram víc než o syna. co myslíte

To by příťa chtěl, aby mimino volalo latinské citáty? Je to miminko, pláč je jediné, co umí. Nechat vyplakat je blbost. Jasně že si můžeš dojít na WC nebo v klidu spolknout sousto, ale nechat dítě plakat delší dobu, to se nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
24.7.20 06:17

Dítě si, nejméně do roka, neumí spojit,, teď zabrečím a maminka přijde". Pláče, protože mu něco schází. Někdy chce pochovat, má žízeň, chce najíst, bolí ho bříško, nudí se.. A máma je tu od toho, aby jeho potřeby splnila. Jakpak se staršímu věnuje tatínek? Já mám děti s odstupem 20 měsíců a když jsem se musela věnovat maličké, táta se věnoval staršímu. Jinak, my to měli skoro do roka malé obráceně, byla hodně spavá a celkově hodná a dokud nezačala chodit, byla skoro bezúdržbová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
24.7.20 06:35

No a proč jste si dělali druhé dítě hned po šestinedělí, když to nezvladate :nevim: Náročné to je, víc než dvojčata. První rok až dva pro vás náročný bude a chlap bude muset doma nastoupit, hned jak přijde z práce. Nebo požádat o pomoc nějakou babičku. Netvrdím, že to nejde zvládnout samostatně, ale Ty na to evidentně nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
24.7.20 06:52

@Jana206 kde přesně vidíš, že na to zakladatelka nemá? Já tedy u toho textu nic takového nevyčetla, jen to, že její partner má na rozsah péče o miminko jiný názor. A že jsou rodiče psychicky vyčerpaní, když dítě propláče celý den je naprosto normální, tebe to snad nechává chladnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85392
24.7.20 06:57

Mas nositko? Nosit muzes oba. Dohadovat se, o koho se staras vic je zbytecne, peci potrebuji oba. Nezavidim tak maly vekovy rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
24.7.20 07:13

@andrejka1995 a to jsi otěhotněla hned při porodu, že máš roční a tříměsíční dítě?
@Jana206 mně to nevychází, že by otěhotněla po šestinedělí - kluk má rok, holka 3 měsíce, 9 měsíců těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
24.7.20 07:17

Přítel je znalej věci, koukám. Ať se stará víc o syna.
To jsou hrozný kecy, tohle. Mimino potřebuje péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
24.7.20 07:18

Tak malý rozdíl je brutální zápřah pro rodiče. Měla jsem 22 měsíců a bylo to taky náročné. Ty máš dvě mrnata, obě tě potřebují, vás oba. Ani jedno ještě neumí počkat, říct si. Děláš co můžeš a jak to cítíš, a to je dobře. Jestli nemáš šátek, pořiď ho. A tatínka pořádně zapoj do péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
24.7.20 07:18

@stinga Taky mi to tak vychází. Ale třeba je dcera měsíc a půl nedonošená. Ale to je fuk. Při tak malém odstupu buď musí makat i chlap, anebo zkrátka občas bude dítě plakat bez maminy náruče. Protože občas ta žena skutečně nebude moci přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
24.7.20 07:21
@stinga píše:
@andrejka1995 a to jsi otěhotněla hned při porodu, že máš roční a tříměsíční dítě?
@Jana206 mně to nevychází, že by otěhotněla po šestinedělí - kluk má rok, holka 3 měsíce, 9 měsíců těhotenství :nevim:

Ale ten rok může být myšleno rok a čtvrt, rok a půl. Je fakt, že by měla uvádět přesný věk v tomto případě. Znam dva případy za celý život, kdy jsou sourozenci od sebe 10 měsíců, ale vždy jedno z nich se narodilo mírně předčasně.

Ten příspěvek mi podle stylu přijde od někoho hodně mladého a ten přítel s takovým názorem bude taky dobrý „matroš“. Normální zrali lidé by pochopili, že tato věková kombinace není lehká, zatnuli by zuby a nevycitali by si, kdo má víc péče. A diskuzi by pojali tak, že hledají maminky s podobnou zkušeností, děti s malym věkovým rozdílem. Takových diskuzí je tu dost i z dřívějška. Myslím, že to byla i samostatná diskuzní kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
24.7.20 07:22

@stinga tak já to beru tak, že roční může být rok a 3 měsíce, třeba. Taky jsem se nad tím nejdřív pozastavila, ale lepší, než rozepisovat na měsíce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
24.7.20 07:26

@Jana206 no však jo, v nicku má 1995, no to už sice není úplně nezralý věk, ale na 2 děti do roka - to je mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí