Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojda všem,
namáte nějaký typ na pěkné přehozy přes sedací soupravu (sedačka a dvě křesla).
Díky ![]()
Weru píše:
A je nutny tam ty prehozy davat
No není,ale třeba v létě bych ji chtěla ochránit všichni jsou upocení,nebo máme psa atd. a přehoz se dá vyprat sedačka jen vydrhnout a jelikož ji máme z takového drsného ještě kvalitního materiálu- ne z polska, tak bych byla ráda kdyby s námi ještě nějaký ten čas pobyla ![]()
Já jsem vymyslela svoji domácí fintu, můžete se inspirovat - na gauč 3místný dávám prostěradlo z mikrovlákna (velikost na dvojlůžko, klasický rozměr). Postěradlo se dá pěkně zahnout přes boky a napnout, rychle schne, tolik nestojí jako přehozy (kus za 149Kč). Na dvou křeslech mám deky z duopacku z Lidlu. Jsou měkkoučké, barevně to ladí a taky to moc nestálo ![]()
Danny841 píše:Weru píše:No není,ale třeba v létě bych ji chtěla ochránit všichni jsou upocení,nebo máme psa atd. a přehoz se dá vyprat sedačka jen vydrhnout a jelikož ji máme z takového drsného ještě kvalitního materiálu- ne z polska, tak bych byla ráda kdyby s námi ještě nějaký ten čas pobyla
A je nutny tam ty prehozy davat
Tak to pak jooo ![]()
já to vyřešila podobně jako Zuza
čas od času si koupím ty deky fleecový jsou? co prodávají kolem 100,– a střídám je podle nálady
máme rohovej a křeslo,takže dvě na gauč jednu na křeslo
máme jich už mraky teda-oranžový,červený,béžový,hnědý,zebří,žlutý…
a hlavně sundáš je,vypereš a za chvilinku jsou suchý,už i tchýni jsem naučila ať nám je kupuje,když neví co
Kvůli malé jsme také sháněli nějaký přehoz a nakonec jsme to vymysleli dekou z Ikei za 29,– Kč, mají tam různé druhy do 100,–
rohlice píše:
já to vyřešila podobně jako Zuzačas od času si koupím ty deky fleecový jsou? co prodávají kolem 100,– a střídám je podle nálady
máme rohovej a křeslo,takže dvě na gauč jednu na křeslo
máme jich už mraky teda-oranžový,červený,béžový,hnědý,zebří,žlutý…
a hlavně sundáš je,vypereš a za chvilinku jsou suchý,už i tchýni jsem naučila ať nám je kupuje,když neví co
Kde se takové kupují ty kolem 100?
Taky jsem to tak chtěla vyřešit a nic levnýho jsem nesehnala , chtěla jsem to tak na 3 nechat celou a na 2+1 upravit, ale stříhej deku která stojí 300? Levné jsem sehnala jen barevné nebo které mě nesedí hodila by se mě tmavá modrá nebo hnědá
Nejsem náročná ![]()
Nečetla jsem reakce, ale my máme rohovou pohovku, na kterou se přehoz shání těžko. Zakrýt ji potřebujeme, páč malý je čuně
Takže jsme koupili tři flaušové deky v kiku za 80 Kč jednu ve stejné barvě jako je gauč a máme je tam. Nevypadá to kupodivu zle, ale když máme domluvenou nějakou návštěvu či akci, tak je sundaváme. Nemůžu si to vynachválit, když se umažou, tak šoupnu do pračky a je ![]()
Jo koukám, že stejné řešení už píšou holky nade mnou, takže Ameriku jsem neobjevila ![]()
Boudice23 píše:
Holky a jakej rozměr má ta deka?
Většinou bývají 140200 nebo 150200, na gauč to stačí
ta naše má tuším 170*190, ale jistá si nejsem. Mají víc barev, my máme tmavě hnědou. na ten náš gauč by stačili dvě, ale máme tři, protože jsme chtěli mít krytá i záda za polštáři (malej tam jezdí autíčkama
)