Přehoz - sedací souprava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14871
22.9.11 15:08

Přehoz-sedací souprava

Ahojda všem,
namáte nějaký typ na pěkné přehozy přes sedací soupravu (sedačka a dvě křesla).
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
22.9.11 15:46

mě by zase zajímala rohová sedačka 3+roh+2+1 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 16:07

A je nutny tam ty prehozy davat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.9.11 16:11
Weru píše:

No není,ale třeba v létě bych ji chtěla ochránit všichni jsou upocení,nebo máme psa atd. a přehoz se dá vyprat sedačka jen vydrhnout a jelikož ji máme z takového drsného ještě kvalitního materiálu- ne z polska, tak bych byla ráda kdyby s námi ještě nějaký ten čas pobyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
22.9.11 16:12

Já jsem vymyslela svoji domácí fintu, můžete se inspirovat - na gauč 3místný dávám prostěradlo z mikrovlákna (velikost na dvojlůžko, klasický rozměr). Postěradlo se dá pěkně zahnout přes boky a napnout, rychle schne, tolik nestojí jako přehozy (kus za 149Kč). Na dvou křeslech mám deky z duopacku z Lidlu. Jsou měkkoučké, barevně to ladí a taky to moc nestálo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 16:41
Danny841 píše:
Weru píše:
No není,ale třeba v létě bych ji chtěla ochránit všichni jsou upocení,nebo máme psa atd. a přehoz se dá vyprat sedačka jen vydrhnout a jelikož ji máme z takového drsného ještě kvalitního materiálu- ne z polska, tak bych byla ráda kdyby s námi ještě nějaký ten čas pobyla :mrgreen:

Tak to pak jooo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 16:51

já to vyřešila podobně jako Zuza :palec: čas od času si koupím ty deky fleecový jsou? co prodávají kolem 100,– a střídám je podle nálady :palec: máme rohovej a křeslo,takže dvě na gauč jednu na křeslo :palec: máme jich už mraky teda-oranžový,červený,béžový,hnědý,zebří,žlutý…
a hlavně sundáš je,vypereš a za chvilinku jsou suchý,už i tchýni jsem naučila ať nám je kupuje,když neví co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
22.9.11 17:02

Kvůli malé jsme také sháněli nějaký přehoz a nakonec jsme to vymysleli dekou z Ikei za 29,– Kč, mají tam různé druhy do 100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.9.11 17:26
rohlice píše:
já to vyřešila podobně jako Zuza :palec: čas od času si koupím ty deky fleecový jsou? co prodávají kolem 100,– a střídám je podle nálady :palec: máme rohovej a křeslo,takže dvě na gauč jednu na křeslo :palec: máme jich už mraky teda-oranžový,červený,béžový,hnědý,zebří,žlutý…
a hlavně sundáš je,vypereš a za chvilinku jsou suchý,už i tchýni jsem naučila ať nám je kupuje,když neví co

Kde se takové kupují ty kolem 100? :mrgreen: Taky jsem to tak chtěla vyřešit a nic levnýho jsem nesehnala , chtěla jsem to tak na 3 nechat celou a na 2+1 upravit, ale stříhej deku která stojí 300? Levné jsem sehnala jen barevné nebo které mě nesedí hodila by se mě tmavá modrá nebo hnědá :nevim: Nejsem náročná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 17:39

Nečetla jsem reakce, ale my máme rohovou pohovku, na kterou se přehoz shání těžko. Zakrýt ji potřebujeme, páč malý je čuně :lol: Takže jsme koupili tři flaušové deky v kiku za 80 Kč jednu ve stejné barvě jako je gauč a máme je tam. Nevypadá to kupodivu zle, ale když máme domluvenou nějakou návštěvu či akci, tak je sundaváme. Nemůžu si to vynachválit, když se umažou, tak šoupnu do pračky a je :palec:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
22.9.11 17:40

Jo koukám, že stejné řešení už píšou holky nade mnou, takže Ameriku jsem neobjevila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14871
22.9.11 17:41

Holky a jakej rozměr má ta deka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.9.11 17:42
Boudice23 píše:
Holky a jakej rozměr má ta deka? :)

Většinou bývají 140200 nebo 150200, na gauč to stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 17:45

ta naše má tuším 170*190, ale jistá si nejsem. Mají víc barev, my máme tmavě hnědou. na ten náš gauč by stačili dvě, ale máme tři, protože jsme chtěli mít krytá i záda za polštáři (malej tam jezdí autíčkama :-D )

• Citovat
  • Upravit
1392
22.9.11 17:48

Takže říkáš v Kiku tam sem se nedívala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat