Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,ja mela na balkone bambusovou roletu,balkon byl sice zaskleny,ale ne utesneny,ja mela to zaskleni rozdelene do tri oken,se kteryma se dalo pohybovat a ruzne odhrnovat,proste sklo tam bylo pouze nahore a dole nasazene v kolejnicce,nic vic.No a roleta tam byla skoro tri roky a nic se s ni nikdy nestalo.Nemuzu si stezovat,urcite bych volila stejne.
Holky, potřebovala bych poradit. Mám lodžii a chtěla bych ji nějak z části schovat, aby jsme tam měli více soukromí. Sluníčko tam jde odpoledne. Nechci zatemnit/zastínit, ale něco co by propouštělo světlo, ale zároveň nás trochu schovalo od ulice. Zasklení až jako poslední možnost.
@Salorka píše:
Holky, potřebovala bych poradit. Mám lodžii a chtěla bych ji nějak z části schovat, aby jsme tam měli více soukromí. Sluníčko tam jde odpoledne. Nechci zatemnit/zastínit, ale něco co by propouštělo světlo, ale zároveň nás trochu schovalo od ulice. Zasklení až jako poslední možnost.
Co paravan jako levnejsi a dekoracni moznost? A nebo vylozene nechat udelat zastenu ze dreva.Ten paravan je hezky treba tento.
Na to drevo jsou hezke popinavky, ale samozrejme trva, nez vyrostou.Tad je dva v jednom-zastena i kvetinac.
Ahoj holky
,
?
.
prosím poraďte jak na zastínění balkonu. Chtěla bych tam dát tu klasickou rohož. Teď koukám, že jsou bambusové a rákosové. Jaký je v tom rozdíl? A může to být venku i přes zimu? Nevím, jestli má cenu to kupovat teď na zimu nebo počkat na příští rok. Vím, že to tam lidi mají celoročně, ale nemůže to začít hnít nebo něco…
Pokud máte dobré zkušenosti s něčím jiným na zastínění,ráda se inspiruji. Mám to na rekonstruovaný panelákový balkon. Je tam takové to mléčné sklo a hrozně mi vadí jak je přes to vidět.
Díky za odpovědi a nápady