Stínící rohož na balkon

andyn82
22.9.11 12:04

Stínící rohož na balkon

Ahoj holky :mavam: ,
prosím poraďte jak na zastínění balkonu. Chtěla bych tam dát tu klasickou rohož. Teď koukám, že jsou bambusové a rákosové. Jaký je v tom rozdíl? A může to být venku i přes zimu? Nevím, jestli má cenu to kupovat teď na zimu nebo počkat na příští rok. Vím, že to tam lidi mají celoročně, ale nemůže to začít hnít nebo něco… :nevim: ?
Pokud máte dobré zkušenosti s něčím jiným na zastínění,ráda se inspiruji. Mám to na rekonstruovaný panelákový balkon. Je tam takové to mléčné sklo a hrozně mi vadí jak je přes to vidět.
Díky za odpovědi a nápady :palec: .

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
22.9.11 14:24

Ahoj,ja mela na balkone bambusovou roletu,balkon byl sice zaskleny,ale ne utesneny,ja mela to zaskleni rozdelene do tri oken,se kteryma se dalo pohybovat a ruzne odhrnovat,proste sklo tam bylo pouze nahore a dole nasazene v kolejnicce,nic vic.No a roleta tam byla skoro tri roky a nic se s ni nikdy nestalo.Nemuzu si stezovat,urcite bych volila stejne.

• Citovat
  • Upravit
6594
11.5.20 10:19

Holky, potřebovala bych poradit. Mám lodžii a chtěla bych ji nějak z části schovat, aby jsme tam měli více soukromí. Sluníčko tam jde odpoledne. Nechci zatemnit/zastínit, ale něco co by propouštělo světlo, ale zároveň nás trochu schovalo od ulice. Zasklení až jako poslední možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.5.20 10:32
@Salorka píše:
Holky, potřebovala bych poradit. Mám lodžii a chtěla bych ji nějak z části schovat, aby jsme tam měli více soukromí. Sluníčko tam jde odpoledne. Nechci zatemnit/zastínit, ale něco co by propouštělo světlo, ale zároveň nás trochu schovalo od ulice. Zasklení až jako poslední možnost.

Co paravan jako levnejsi a dekoracni moznost? A nebo vylozene nechat udelat zastenu ze dreva.Ten paravan je hezky treba tento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.5.20 10:35

Na to drevo jsou hezke popinavky, ale samozrejme trva, nez vyrostou.Tad je dva v jednom-zastena i kvetinac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný