Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co dělat s věčně se přehřívajícím nootebokem? Zapnu ho a do půl hodiny se přehřeje a vypne, přitom na vyčištění byl poměrně nedávno..
![]()
A na jakýho máš podložce? Jsou spec. podložky pod noťas s větráčkem…
koupila jsem si podlozku s dvouma vetrakama, podlozka se zapojuje do usb vstupu a parada ![]()
mám ho jenom na stole, ale pod ním mám volný prostor.. ta chladící podložka nezní špatně, děkuju
Taky mám podložku a ani ji nakonec moc nezapínám, stačí, že je noťas trochu nadzvedlý nad stolem.
mám ho na mřížce ze staré lednice pohoda a nejlevnější řešení známý má tu podložku a říkal že za hodinku a půl se stejně ohřeje i ten vzduch co tam koluje a přehřívá se noťas i tak
Nemohla jsi do něj někde stáhnout nějakou aplikaci co ho přehřívá..Mě se to stalo nedávno,stáhla jsem si se hrou nějakej vir či co a od tý doby pc blbne..Nemůžu volat přes skype s videohovorem apod..Nikdy mi to nedělalo a to mám celkem výkonnej pc..O víkendu ho čeká přeinstalování celého systému..
koupily jsme novou nabijecku a prehrivani prestalo…pokazde byl za par minut uplne horky
Ahoj
přehřiváse vetčinou ze dvou duvodů
1 každý notbook ma vetrak vem vysavač a vysaj přes mřížku prach který tam useda a uvydiš
2 je nejaká součástka vyhořelá ![]()