Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Můžete mi ,prosím, některá poradit? Mám lince v kuchyni pískované sklo, jsou na něm mastně skvrny, které se mi nedaří ničím umýt. Děkuji.
Nevím jestli je to myšleno ironicky, ale Iron i Clin jsem mnohokrát zkoušela.Také různá odmašťovadla, ale některé skvrny odolávají. Myslela jsem, jestli někdo nezná něco speciálního pro tento typ skla.
Já to myslela vážně!U manžela v práci sklo pískujou, po tom pískování je hodně zadělaný, takže to umyjou pod horkou vodou a vezmou Ironem…možná na to mastný nejdřív Jar, ale vlastní zkušenost nemám, nemáme to pískovaný rádi ![]()
pak se omlouvám, já už bych si také nic podobného do bytu nedala.
A to matné pískování máš uvnitř linky nebo zvenčí? Já mám pískované sklo a matná strana je uvnitř linky, tudíž jsem si to za 4 rky ještě nezamastila.
Holky prosím poraďte. Mám taky v kuchyni 4 skríňky z pískovaného skla. Jsou na nich mastné fleky a já už vážně nevím jak to vyčistit. Esteticky to vypadá hrozně. Neporadíte čím to zkusit vyčistit? děkuji
Mela jsem to taky a tusim, ze nakonec pomohl az lih nebo nejake redidlo. A taky rozlestit takovou tou specialni uterkou z mikrovlakna.
Ale upozornuju, ze tyhle agresivni prostredky je dobry napred vyzkouset na maly plose. Muze to neco znicit.