Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ženy,nevíte některá náhodou,jak funguje paypal účet a jak se dá zrušit?
Ze svého bankovní účtu si tam dobiješ peníze a pak skrz to platíš online, takže je platba ihned připsána. Já ho nemám, nevím jak ho zrušit.. Ale určitě tam někde musí být možnost zrušit ![]()
http://webnews.terc.cz/ps/article.php?…
To je návod k registraci a založení účtu PayPal.
Monny píše:Monny, omlouvám se, ale bouchlo mě do očí číslo tvých příspěvků !
Ze svého bankovní účtu si tam dobiješ peníze a pak skrz to platíš online, takže je platba ihned připsána. Já ho nemám, nevím jak ho zrušit.. Ale určitě tam někde musí být možnost zrušit
lumáťa píše:Monny píše:Monny, omlouvám se, ale bouchlo mě do očí číslo tvých příspěvků !
Ze svého bankovní účtu si tam dobiješ peníze a pak skrz to platíš online, takže je platba ihned připsána. Já ho nemám, nevím jak ho zrušit.. Ale určitě tam někde musí být možnost zrušitTý jo, to mi nedalo a koukla jsem se, od kdy tu jsi. To čumím ještě víc, to přece není možný, že jsi tu něco přes rok, že ne ?!
Monny píše:lumáťa píše:Monny píše:Monny, omlouvám se, ale bouchlo mě do očí číslo tvých příspěvků !
Ze svého bankovní účtu si tam dobiješ peníze a pak skrz to platíš online, takže je platba ihned připsána. Já ho nemám, nevím jak ho zrušit.. Ale určitě tam někde musí být možnost zrušitTý jo, to mi nedalo a koukla jsem se, od kdy tu jsi. To čumím ještě víc, to přece není možný, že jsi tu něco přes rok, že ne ?!
Jj, rok a tři měsíce cca.. ale po porodu to není co to bývalo
To jsi tady určitě rekordmanka, ne ?
32 705 ![]()
Tak se měj a hodně štěstí s mimískem ![]()
lumáťa píše:Monny píše:To jsi tady určitě rekordmanka, ne ?lumáťa píše:Monny píše:Monny, omlouvám se, ale bouchlo mě do očí číslo tvých příspěvků !
32 705
Tak se měj a hodně štěstí s mimískem
Nene, nejsem, jsem druhá s počtem příspěvků
A díky, tobě také ať se daří ![]()
Monny píše:lumáťa píše:Nene, nejsem, jsem druhá s počtem příspěvkůMonny píše:To jsi tady určitě rekordmanka, ne ?lumáťa píše:Monny píše:Monny, omlouvám se, ale bouchlo mě do očí číslo tvých příspěvků !
32 705
Tak se měj a hodně štěstí s mimískemA díky, tobě také ať se daří
Tak my mame paypal, a vyuzivame casto.
Nic na neho ale nedobijime. Paypal je primo spojeny s mojim bankovnim uctem (platebni kartou). Takze kdyz paltime pres paypal tak nemusime nikde vepisovat cislo uctu/karty ani jine informace. Jen prihlasovanic udaje pres paypal. Platba se pak strhne z uctu a na vypisu je videt paypal.
Je to bezpecnejsi. Pouzivame to hlavne pres ebay,aukro ale i jine online obchody, ktere akceptuji platbu pres paypal.
Ucet zrusis tak ze se prihlasis na svuj ucet na www.paypal.com
My account-profle-my account settings
a das close account.
Monny píše:lumáťa píše:Nene, nejsem, jsem druhá s počtem příspěvkůMonny píše:To jsi tady určitě rekordmanka, ne ?lumáťa píše:Monny píše:Monny, omlouvám se, ale bouchlo mě do očí číslo tvých příspěvků !
32 705
Tak se měj a hodně štěstí s mimískemA díky, tobě také ať se daří
Druhá?? Tak to je mazec
já jsem tu nová, tak mám co dohánět
a kolik příspěvků má ta první?? To už tady máš úplně prošmejděný, co ![]()
Potřebuji poradit, založila jsem si PayPal a jeden obchodník mi tam má zaslat peníze ale chce můj PayPal. Co to ten můj PayPal je(nějaké číslo)? A kde to najdu? Díky moc ![]()
@sabi88 ahoj mělo ti přijít mailem po registraci, určitě tam bude.
Asi jsi ještě o krok zpátky, zkus tam klepnout na ten link jestli tam je.
@smutnalucy děkuji
tak už mi poradili jinde holky, číslo účtu je prý můj email který sem zaváděla při registraci ![]()