Účet PayPal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
18.1.12 21:15

účet

Ahoj ženy,nevíte některá náhodou,jak funguje paypal účet a jak se dá zrušit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
18.1.12 22:26

Ze svého bankovní účtu si tam dobiješ peníze a pak skrz to platíš online, takže je platba ihned připsána. Já ho nemám, nevím jak ho zrušit.. Ale určitě tam někde musí být možnost zrušit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.1.12 22:34

http://webnews.terc.cz/ps/article.php?…

To je návod k registraci a založení účtu PayPal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.1.12 22:37
Monny píše:
Ze svého bankovní účtu si tam dobiješ peníze a pak skrz to platíš online, takže je platba ihned připsána. Já ho nemám, nevím jak ho zrušit.. Ale určitě tam někde musí být možnost zrušit :nevim:
Monny, omlouvám se, ale bouchlo mě do očí číslo tvých příspěvků ! 8o Tý jo, to mi nedalo a koukla jsem se, od kdy tu jsi. To čumím ještě víc, to přece není možný, že jsi tu něco přes rok, že ne ?!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.1.12 22:50
lumáťa píše:
Monny píše:
Ze svého bankovní účtu si tam dobiješ peníze a pak skrz to platíš online, takže je platba ihned připsána. Já ho nemám, nevím jak ho zrušit.. Ale určitě tam někde musí být možnost zrušit :nevim:
Monny, omlouvám se, ale bouchlo mě do očí číslo tvých příspěvků ! 8o Tý jo, to mi nedalo a koukla jsem se, od kdy tu jsi. To čumím ještě víc, to přece není možný, že jsi tu něco přes rok, že ne ?!
:lol: Jj, rok a tři měsíce cca.. ale po porodu to není co to bývalo ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.1.12 22:54
Monny píše:
lumáťa píše:
Monny píše:
Monny, omlouvám se, ale bouchlo mě do očí číslo tvých příspěvků ! 8o Tý jo, to mi nedalo a koukla jsem se, od kdy tu jsi. To čumím ještě víc, to přece není možný, že jsi tu něco přes rok, že ne ?!
:lol: Jj, rok a tři měsíce cca.. ale po porodu to není co to bývalo ;)

To jsi tady určitě rekordmanka, ne ? :D 32 705 :potlesk:
Tak se měj a hodně štěstí s mimískem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.1.12 22:59
lumáťa píše:
Monny píše:
lumáťa píše:
Monny píše:
Tak se měj a hodně štěstí s mimískem :kytka:

Nene, nejsem, jsem druhá s počtem příspěvků ;) A díky, tobě také ať se daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.1.12 23:08
Monny píše:
lumáťa píše:
Monny píše:
lumáťa píše:
Monny píše:
Nene, nejsem, jsem druhá s počtem příspěvků ;) A díky, tobě také ať se daří :kytka:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
19.1.12 14:10

Tak my mame paypal, a vyuzivame casto.
Nic na neho ale nedobijime. Paypal je primo spojeny s mojim bankovnim uctem (platebni kartou). Takze kdyz paltime pres paypal tak nemusime nikde vepisovat cislo uctu/karty ani jine informace. Jen prihlasovanic udaje pres paypal. Platba se pak strhne z uctu a na vypisu je videt paypal.
Je to bezpecnejsi. Pouzivame to hlavne pres ebay,aukro ale i jine online obchody, ktere akceptuji platbu pres paypal.

Ucet zrusis tak ze se prihlasis na svuj ucet na www.paypal.com
My account-profle-my account settings
a das close account.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.12 14:50
Monny píše:
lumáťa píše:
Monny píše:
lumáťa píše:
Monny píše:
Nene, nejsem, jsem druhá s počtem příspěvků ;) A díky, tobě také ať se daří :kytka:

Druhá?? Tak to je mazec :) já jsem tu nová, tak mám co dohánět :mrgreen: a kolik příspěvků má ta první?? To už tady máš úplně prošmejděný, co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
11.10.13 11:23

Potřebuji poradit, založila jsem si PayPal a jeden obchodník mi tam má zaslat peníze ale chce můj PayPal. Co to ten můj PayPal je(nějaké číslo)? A kde to najdu? Díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1521
11.10.13 11:25

@sabi88 ahoj mělo ti přijít mailem po registraci, určitě tam bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
11.10.13 11:32

@smutnalucy jen nějaký potvrzovací kod :think:

• Citovat
  • Upravit
1521
11.10.13 11:47

Asi jsi ještě o krok zpátky, zkus tam klepnout na ten link jestli tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
11.10.13 11:50

@smutnalucy děkuji :kytka: tak už mi poradili jinde holky, číslo účtu je prý můj email který sem zaváděla při registraci :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný