Dedra odstraňovač skvrn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7213
17.1.12 21:55

dedra odstranovac skvrn

Holky,mate prosim zkusesnot s odstranovacem skvrn od dedry?pomuze opravdu na skvrny od prikrmu-hlavne mrkve???tak nestoji to par kacek,tak se radej ptam,at si nekoupim nejakou ptakovinu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
17.1.12 22:07

Ptáš se na Dedru, s tou zkušenosti nemám. Trochu OT, ale já si nemůžu vynachválit žlučové mýdlo z DM. Tuhé stojí do 10 kč, tekuté do 30. Používala jsem ho na odstranění skvrn z příkrmů nebo hovínek z plen a funguje super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
17.1.12 22:07

zkoušela si žlučové mýdlo a sůl na skvrny z DM? to na mrkev zabírá bez problémů. Sorry za nevyžádanou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.1.12 22:16

holky,v pohode…ja zlucove mydlo pouzivala driv na krev pad…na mrkev me nenapadlo,ja to strikla arielem,vyprala na 60stupnu a zustalo to…bohuzel ja blbka nedomyslela a nakrmila ho v bilych vecech :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
17.1.12 22:17

Já jsem si odstraňovač od Dedry pořídila, také s nadějí, že skvrny pustí a nefunguje tedy vůbec… takže za mě NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
17.1.12 22:20
RadanaH píše:
holky,v pohode…ja zlucove mydlo pouzivala driv na krev pad…na mrkev me nenapadlo,ja to strikla arielem,vyprala na 60stupnu a zustalo to…bohuzel ja blbka nedomyslela a nakrmila ho v bilych vecech :zed: :zed: :zed: :zed:

na zapraný už žlučák nepomůže. tak tu sůl na skvrny. bud přes net perkarbonát nebov DM. stojí řádově 30 Kč. Dáš horko vodu, vytáhneš, nasypeš sůl a nechářš úřes noc a znovu do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.1.12 22:21

alpako a jak se ta sul jmenuje?to je primo jejich znacka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
17.1.12 22:22

Jmenuje se to sůl na skvrny, myslím, že je to to jeji Denkt mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
18.1.12 08:30

ok,dekuji…ja uz fakt zkusila kdeco,tak me napadla tadedra,ale flaska stoji 150kc,tak je mi to lito za to dat…zkusim tedy to mydlo a sul :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.12 11:47

za mě flekito ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.12 11:54

ten gel se přidává přímo do bubnu pračky, ne do zásobníku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
18.1.12 12:06

kurna dneska jsem ty veci zkusila znova nastrikat arielem,nechala pusobit pres pul hodky a 60tka s tim ani nehla…

zkusim jeste neco,je mi skoda tech veci,byly nove,tak me to mrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.10.12 22:03

Radi odstraňovač skvrn FLECKITO spray je super, ale na hodně zašlé skvrny bohužel nepomáhá :!. Možná jak od čeho! Pomůže na skvrnu starou několik dní, ale na měcíce bohužel s mojí zkušenosti jako ostatní odstraňovače skrvn od ostatních konkurenčních firem. :|
Na tohle mi pomohla voda a sluníčko ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.12.13 20:45

Já si Flekito po přečtení diskuzí taky nadšeně koupila a k ničemu, škoda peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný