Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky,mate prosim zkusesnot s odstranovacem skvrn od dedry?pomuze opravdu na skvrny od prikrmu-hlavne mrkve???tak nestoji to par kacek,tak se radej ptam,at si nekoupim nejakou ptakovinu:-)
Ptáš se na Dedru, s tou zkušenosti nemám. Trochu OT, ale já si nemůžu vynachválit žlučové mýdlo z DM. Tuhé stojí do 10 kč, tekuté do 30. Používala jsem ho na odstranění skvrn z příkrmů nebo hovínek z plen a funguje super.
zkoušela si žlučové mýdlo a sůl na skvrny z DM? to na mrkev zabírá bez problémů. Sorry za nevyžádanou radu.
holky,v pohode…ja zlucove mydlo pouzivala driv na krev pad…na mrkev me nenapadlo,ja to strikla arielem,vyprala na 60stupnu a zustalo to…bohuzel ja blbka nedomyslela a nakrmila ho v bilych vecech
![]()
Já jsem si odstraňovač od Dedry pořídila, také s nadějí, že skvrny pustí a nefunguje tedy vůbec… takže za mě NE
RadanaH píše:
holky,v pohode…ja zlucove mydlo pouzivala driv na krev pad…na mrkev me nenapadlo,ja to strikla arielem,vyprala na 60stupnu a zustalo to…bohuzel ja blbka nedomyslela a nakrmila ho v bilych vecech![]()
![]()
![]()
na zapraný už žlučák nepomůže. tak tu sůl na skvrny. bud přes net perkarbonát nebov DM. stojí řádově 30 Kč. Dáš horko vodu, vytáhneš, nasypeš sůl a nechářš úřes noc a znovu do pračky.
alpako a jak se ta sul jmenuje?to je primo jejich znacka????
Jmenuje se to sůl na skvrny, myslím, že je to to jeji Denkt mit.
ok,dekuji…ja uz fakt zkusila kdeco,tak me napadla tadedra,ale flaska stoji 150kc,tak je mi to lito za to dat…zkusim tedy to mydlo a sul ![]()
kurna dneska jsem ty veci zkusila znova nastrikat arielem,nechala pusobit pres pul hodky a 60tka s tim ani nehla…
zkusim jeste neco,je mi skoda tech veci,byly nove,tak me to mrzi…
Radi odstraňovač skvrn FLECKITO spray je super, ale na hodně zašlé skvrny bohužel nepomáhá
. Možná jak od čeho! Pomůže na skvrnu starou několik dní, ale na měcíce bohužel s mojí zkušenosti jako ostatní odstraňovače skrvn od ostatních konkurenčních firem. ![]()
Na tohle mi pomohla voda a sluníčko
![]()
Já si Flekito po přečtení diskuzí taky nadšeně koupila a k ničemu, škoda peněz.