Plastová okna, která jsou nejlepší?

102
17.1.12 17:34

plastová okna nejlepší

Dobrý den. Jaká je dobrá firma na plastová okna? Burgmann,Oknostyk,Oknotherm,Vekra…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
new
2366
17.1.12 17:53

Dobrý den, REHAU - jsme s nimi zcela spokojeni, montáž rychlá, komunikac na výbornou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
17.1.12 18:03

A odkup jsou prosím vás? Jsou to ty Burgmann?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
17.1.12 18:07

Z Kosmonos - Mladá Boleslav. Bugmann??? To mi nic neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
17.1.12 18:11

Já teda jestli mužu poradit z vlastní zkušenosti,pokud okna tak radši Eurookna......hodnotím po vlastní zkušenosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
17.1.12 18:24

ty mají být s Chotětova www.adup.cz. Jak dlouho je máte a vše dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
17.1.12 18:30

Mam plastaky i eura,eura mame tři roky co tady bydlíme,a jsme spoko,ty plastaky me přijdou na houbec,ale každýmu se to muže zdat jinak.jinak plasty jsou pramos a euro jsou dare z Rajhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
17.1.12 20:35

děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.1.12 20:47

Pokud chcete to nejlepší, tak jedine prvoplast, stavební hloubka alespoň 6 cm, alespoň 5 komor ( vice komor ale nemusí byt ku prospěchu) celoobvodove kování, u domu trojsklo, do bytu dvojsklo. Například nemecka Veka, jeji profily jsou opravdu perfektní, prodává jestli se pamatuji Vekra a Macek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
31.1.15 17:20

Souhlasím, máme tento profil právě od Vekry a spokojenost, chtěli jsme něco co vydrží a byla nám doporučena tato firma. Tam jsme se domluvili na profilu Veka, celkem ho chválili, že jde o Německý profil, ale stejně jsem ráda, že ho tu chválíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.17 11:34

profily VEKA

Momentálně jsou nejlepší okna vyráběná z profilů VEKA.
A výrobce oken např. OKNOPLAST - největší výrobce plastových oken ve střední Evropě.
REHAU jsou také dobré. Prostě profily třídy A.
To vám musí přiznat i prodejce který dělá z profilů třídy B. A ty bych nechtěl.
A rozhodně nedoporučuji kompozitové výztuhy, jedině uzavřenou ocelovou výztuhu v rámu. V nižších třídách jsou bud výztuhy tvaru L nebo U, což není tak pevné jako uzavřená ve tvaru čtverce či obdelníku.
Buď se prodávají výborná okna za malinko vyšší cenu než průměrná okna za normální cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.8.17 15:36

Já mám taky plasťáky, manžel si dal záležet hlavně na tom aby okna byla minimálně s trojsklem, a taky za nějakou docela rozumnou sumu, a z více poptávek nám vyhovovala nejvíc ta vekra. Okna máme teprve chvíli, takže mě docela uklidňuje, že jí tu chválíte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.11.18 08:02

Dobrý den, rád bych co nejobecněji odpověděl na otázku. Spíš než na jméno firmy bych se zaměřil na kvalitu výroby a materiálu. Pokud chcete kvalitní plastová okna, požadujte, aby okna byla vyrobena z profilu třídy A, který je nejtlustší, a proto má nejlepší vlastnosti, a také také požadujte, aby okna byla vyrobena z prvoplastu, jelikož ten lépe drží ve svárech. Pokaždé chtějte znát původ oken, protože na trhu je mnoho překupníků kteří nemohou ručit za kvalitu, původ ani technologický postup při výrobě. Všechny tyto informace si nechte zapsat do kupní smlouvy, protože při případných nepříjemnostech budete v právu Vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.12.18 18:13

u těch profilů Veka přestali dávat třetí pant doprostřed a u velkých oken, trojskel a 7 komor se to u nás projevilo naprostým prohnutím a větrali jsme pánu Bohu celou jednu zimu. Firma nám pak zpětně místi třetího skrytého pantu musela přidělat klasický, který je sice vidět, ale už nám netáhne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.19 12:14

Potvrzuji horší zkušenost v Vekrou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat