Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milé mamky,
poraďte mi prosím s dekorací do dětského pokojíčku.
Pokojík je pro dva kluky - jednomu je 12 a druhýmu přes rok. Vymalováno mají dvě zdi oranžové, zbytek bílá, nábytek je buk + ikea dvířka ve světle zelené. Nějaké doplňky jsou také sladěné do zelena.
Na hlavní dominantní stěně jsou skříńky ve výšce 150 cm až 210 cm, na další zdi je okno, na dlaší dveře a poslední je celkem prázdná. A já nevím čím tu prázdnou ze´d zaplnit. Máme terč na šipky, ale na šipky jako takové je to nešikovné, protože při hře by se pro ty šipky muselo lézt přes vyšší postel a vůbec se mi ten terč moc nelíbí. Starší kluk na něm netrvá.
Spíš bych si tam představila nějaké obrázky,ale vůbec nevím jaký.
Mezi klukama je velký věkový rozdíl, takže mašinka Tomáš, medvídek Pú apod. dětské motivy mi přijdou mimo. Chci najít kompromis.
Samolepící tapeta se mi moc dávat nechce byť starší dostal formuli. Mám strach, aby ji mladší třeba neodlepoval. Nechala bych si ji k nalepení až malej bude starší a rozumnější.
Ještě mne napadly naše fotky, třeba do ikea rámečků a dát je pod ty skříňky…no nevím..poradíte?
Díky moc všem ![]()
A co zvolit nějaký Safari motiv? Myslím, že k té barevné kombinaci by se to hodilo a mohlo by to bavit oba kluky.
chcelo by to sfotit, podla toho opisu nie kazdy si to vie predstavit
Asi takhle nějak..ale nevšímejte si bince…kluci na návštěvě, tak tam řádějí. Jinak to poslední foto je foto postele,která tam pak bude. Akorát bude sestavená do L a kolem té nižší bude na zdi kapsář.
A co si tu formuli nechat nakreslit aby ji mrně neslepilo? Jinak mě osobně se obrázky na stěny líbí jen pro hodně malé děti, takže když bych měla děti stakovým rozestupem, nechala bych na zeď spíš vymalovat nějaké pruhy - kola či tak něco a obrázkové bych dala kusové koberce atd - pro prtě. Aby se tam i starší cítil dobře..Jinak podle popisu si to moc nedokážu představit, ta zeď, na kteoru to chceš je oranžová ?
xxxxxx píše:
nevíte proč se mi ty fotky nezobrazují?
Dala si nahrát, a pak přidat ?
Přidám fotku, nahraje se…když dám náhled , tak se mi neukáží ![]()
Zkusím nahrát obrázek z netu, jestli je problém v nahrávání.
Klikneš na přidat fotky v pravo nahoře, pak klikneš na oranžové políčko přidej fotky, vybereš obrázek (z plochy nebo kde ho máš), počkáš až se fotka nahraje - ukáže se ti tam a dáš přidat příspěvěk.
Příspěvek upraven 17.01.12 v 14:30
…tak schválně zda to půjde te´d…dělám dle návodu a už jsem dřív nahrála, nechápu proč to nejde
Druhá strana nejde nafotit…málo místa, ale je za dveřmi skříń a v pravo ode dveří stolek s TV
Já dala na stěnu dekorační sít a na tu kolíčky přidělávám dekorace podle nálady. Teď jsou tam fotky a nějaké první výtvory, čase jde obměnit
Já myslím, že to safari by k tomu šlo. Nějací opičací, třeba palma a možná byste tam někam mohli zavěsit i lano pro toho staršího…