Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dát pod to protiskluzovou podložku pod koberce, mají ji v prodejnách koberců, nebo třeba v Ikea.
http://www.ikea.com/…ts/50093539/
oboustrannou lepící pásku, ale vyzkoušet předem, jestli to nebude plovoučc e vadit, až ho budete chtit dát pryč.
A to fakt funguje ta protiskluzka?
Já jsem na tohle amatér… O oboustranné lepící pásce jsem uvažovala, ale ta zanechá stopy
Nevím jestli funguje ta protisluzka, ale máme dětský koberec z ikei, který je zespoda protiskluzový a neklouže
Tak nám ta protiskluzka vůbec negunguje, klouže to úplně stejně. Pak máme Ikeáckej koberec a neklouže.
julniki píše:
A to fakt funguje ta protiskluzka?Já jsem na tohle amatér… O oboustranné lepící pásce jsem uvažovala, ale ta zanechá stopy
Protiskluzka funguje my ju mame v spalni aj v obyvacke a koberce pevne drzia.
nám drží protiskluzka z IKEA v kuchyni běhounek…kdyz na nem stojím a snazim se pohnout, tak nejezdí ale kdybych ho chtela tahem posunout tak to bohuzel jde…
julniki píše:
A to fakt funguje ta protiskluzka?Já jsem na tohle amatér… O oboustranné lepící pásce jsem uvažovala, ale ta zanechá stopy
funguje- máme to doma ![]()
Holky koupila sem malému kusový koberec 140/200cm,když koupím tu protizkluzovou podložku ,musí mít rozměr toho koberce nebo může být kratší ta podložka?Díky.
@jednažena
Ja mam tak o 10cm kratsi na sirku i na delku a nevadi to, neklouze. Kdyby to byl vetsi rozdil, nevim ![]()
@Anna85 když je větší rozdíl, klouže, stejně tak, jako když je koberec lehčí, mám vyzkoušeno
@Anna85 Mám koberec 200cm /140cm.Na netu sem našla že stříhají z metráže tu podložku ,maj 2rozmery role-dve šíře -80cm nebo 120cm.Ja mam šíří koberce 140cm bude těch 120cm stacit? @Aduš8
@jednažena ano, to určitě,ale nesmí být o hodně menší. Mám ji pod kobercem taky z každé strany o cca 10 cm kratší.
@jednažena
Taky mam 140/200 a podlozku z jysku 130/190 a v pohode
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, zase si nevím rady… Doma máme plovoučku a chtěla bych k posteli roztáhnout dětský koberec s městem a cestičkami a nevím jak ho připevnit, strašně klouže, to je tak na rozbití obličeje. Nějaký tip? Děkuji