Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, je to trošku mimo, ale nakupujete některá na Ebay.com a platíte přes PayPal? Dá se jít při platbě nějak do mínusu? Já jsem tam tuhle objednala sadu ručníků a asi o 5 kč mi to nevyšlo, ale píše mi to, že byl produkt zaplacen. Nevíte, co se stane s těmi -5 Kč?
Chtěl jsem se zeptat kolik se platí platby měsíčně a jak to je s převodem má mi jeden chlápek poslat peníze asi zřejmě to bude v eurech a jak ty peníze přepošlu na svůj účet abych si je vybral mám ČSOB a GE MONEY BANK prosím o odpověď ![]()
Chtěl jsem se zeptat kolik se platí platby měsíčně a jak to je s převodem má mi jeden chlápek poslat peníze asi zřejmě to bude v eurech a jak ty peníze přepošlu na svůj účet abych si je vybral mám ČSOB a GE MONEY BANK prosím o odpověď ![]()
Free when the money comes from PayPal balance.
3.4% + 10.00 CZK when the money comes from a debit or credit card
A pak jeste prevod EUR na koruny
A jde z paypal přeposlat peníze na ČSOB nebo na GE MONEY BANK nebo jak je vyberu?? děkuji za odpověď
Jasne. Pak je preposlete na svuj ucet. Navod taty: https://www.paypal-europe.com/…ithdraw.html
Jestli je to vic penez, tak by mozna by bylo lepsi vyuzit treba Fio, nebo nejake devizove spolecnosti.
A nevíte co mám dělat dál na paipal jsem se zaregistroval chlápek mi napsal že chce poslat email adresu nevim co mu mám poslat jestli svůj email jak jsem zadával nebo něco jiného děkuji (vím že se ptám jak debil ale nerad bych aby mi peníze odešli někam jinám děkuji za radu
Chtěl jsem se zeptat jak a kam mám poslat peníze když do emailu mi přišlo že mi pán poslal peníze ale nemohou mi je připsat na účet protože mi je drží přepravní společnost co mám momentálně dělat nevím si s tím rady děkuji za odpověď ![]()