Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, máte někdo zkušenosti s preimplementační genetickou diagnostikou? V GENNETu v Praze? Mám syndrom a je 50% pravděpodobnost, že ji sdědí moje dítě. Proto jsem začala uvažovat o preimplementační diagnostice. Nevíte kolik to tak stojí? Nepodařilo se mi to zjistit. Děkuji za rady a informace.
hele řádově desetitisíce (tak treba 15-50?) a pojišťovna přispívá na každou dg jinak a také vyšetření každé dg stojí jinou částku. Musís se obratit přímo na ně.
Mám dobré zkušenosti s PGD v Heliosu v Brně, pokud by tě to zajímalo, napiš.
Nás celé umělé oplodnění i s genetikou vyšlo tak na 35000kč. Teď už čekáme jak to dopadne. Jen genetika stála 15 000 kč. A než jsme tohle všechno podstoupili tak to trvalo třičtvrtě roku. Takže hodně posilujte nervy
)
ahoj, já jsem právě teď po 2.IVF a s PGD také...... manžel má genetickou vadu genu BRCA1, tudíž když už víme vadu takhle dopředu nechtěli jsme nic zanedbat a rozhodli jsme se pro tuto variantu. PGD se platí 15 000kč, potom injekce ( hormony )cca 6000kč, pak prodlouženou kultivaci spojenou právě s PGD cca 2500kč a metodu ICSI ( to ale být nemusí ) cca 8000kč.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.