Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, máte někdo zkušenosti s preimplementační genetickou diagnostikou? V GENNETu v Praze? Mám syndrom a je 50% pravděpodobnost, že ji sdědí moje dítě. Proto jsem začala uvažovat o preimplementační diagnostice. Nevíte kolik to tak stojí? Nepodařilo se mi to zjistit. Děkuji za rady a informace.
hele řádově desetitisíce (tak treba 15-50?) a pojišťovna přispívá na každou dg jinak a také vyšetření každé dg stojí jinou částku. Musís se obratit přímo na ně.
Mám dobré zkušenosti s PGD v Heliosu v Brně, pokud by tě to zajímalo, napiš.
Nás celé umělé oplodnění i s genetikou vyšlo tak na 35000kč. Teď už čekáme jak to dopadne. Jen genetika stála 15 000 kč. A než jsme tohle všechno podstoupili tak to trvalo třičtvrtě roku. Takže hodně posilujte nervy
)
ahoj, já jsem právě teď po 2.IVF a s PGD také...... manžel má genetickou vadu genu BRCA1, tudíž když už víme vadu takhle dopředu nechtěli jsme nic zanedbat a rozhodli jsme se pro tuto variantu. PGD se platí 15 000kč, potom injekce ( hormony )cca 6000kč, pak prodlouženou kultivaci spojenou právě s PGD cca 2500kč a metodu ICSI ( to ale být nemusí ) cca 8000kč.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď