Překrmování UM - syna neuklidní nic, než lahvička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
5.2.26 21:14

Překrmení UM

Zdravím. Máme 9týdenního chlapečka, který je cca od dvou měsíců na Nutrilonu. V porovnání s naší starší dcerou je to jedlík :) pořád by jedl, kolikrát mám pocit, že by na posezení vypil 200ml kdyby mohl… držím dávky krmení zatím pořád na 110-120ml každé 3 hodinky, ale častokrát chce víc a dřív… pak když se přejí tak samozřejmě blinká :(

Nechci ho překrmovat, už teď váží cca 6kg… ale úplně nevím kudy kam, neuklidní ho nic než lahvička… nevíte čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1840
5.2.26 21:48

Třeba mu nevyhovuje um, nezasytí…
Ale pokud jenom ublinkává, tak bych mu dala tolik, kolik chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33339
6.2.26 08:14
@T4kara píše: Více

Evidentně mu to nestačí, tak bych dávku zvýšila. Nemusíš hned na těch 200ml, ale těch 110-120 je na něj málo no. Holt máš jedlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
6.2.26 09:55

Tak zkus 150ml a uvidíš no….
Jako mladší dcera mi ublinkávala i nepřejezená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
6.2.26 10:47

Podle mě má hlad. Moje máma mi vyprávěla, jak jako mladá krmila podle doporučení. Jednou za 3 hodiny a určité množství. Dítě neustále řvalo a řvalo. Pak bylo zas jiné doporučení, které si nepamatuji a druhé dítě zase řvalo a řvalo. U třetího si máma řekla, že se na doporučení vybodne a jak si dítě řekne, bude krmit a kolik si řekne, tolik mu dá. Třetí mimino prý bylo spokojené a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
6.2.26 12:47

@T4kara máš prostě jedlíka, tak mu to nestačí. Zkus mu dát trochu víc a nebo mu zkus dávat třeba po 2-2,5 hodinách. Kamarádka to měla stejně, v půl roce jí vážila holčička 12 kg. Jakmile začali s příkrmy, tak se přibírání zpomalilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5072
6.2.26 13:03

@T4kara „neuklidní ho nic než lahvička…“ jen aby mu to nevydrželo do dospělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.26 17:20

No nevím, muj syn má 5 měsíců a váží 6,5 kg. Dle percentilu je pořád ještě pod 50. A doktorka ani nikdo jiný to nikdy nekomentoval

• Citovat
  • Upravit
40
7.2.26 18:01
@Anonymní píše: Více

Ona starší dcera má ve 20m jenom lehce přes 10kg tak právě takovýhle apetit neznám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
7.2.26 19:27

To, ze maly ji jak nezavreny ted, jeste neznamena, ze mu to zustane. Znam nekolik deti, ktere byly kolem pul roku velke, proti ostatnim a za par mesicu se to srovnalo. Dala bych mu, kdyz ma hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová