Kojení 2měsíčního miminka hlavně v noci

Anonymní
28.1.26 07:33

Kojení hlavně v noci

Ahoj maminky,
malá má 2 měsíce, je plně kojená, prospívá, přibírá dobře, nepláče hladem. Ale pije hlavně v noci a je toho schopná v noci vypít hodně. Mám celkem rychlý tok mléka a je přisátá celkem dlouho - dle polykání soudím, že opravdu pije. Přes den ale tolik pít nechce. To stráví na prsu vždy jen pár minut po spaní, pak se odpojí. Prso jí ještě nabídnu, ale už odmítá. Nevypadá ale, že by měla hlad. Spokojeně si hraje a usmívá se.

Myslíte, že jí tedy stačí to kojení v noci a že je to její hlavní zdroj denního příjmu? Ne, že by mi to vyhovovalo. Jsme kvůli tomu v noci často vzhůru, ale napadá mě, jestli pije tedy dost…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12900
28.1.26 07:37

Pokud přibírá, má dost počůraných plen, tak stačí. Některé děti to tak mají. Přes den ti spí hodně nebo se v noci vyspí i přes to jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4868
28.1.26 07:49

Přibírá? Má dostatek počůraných plen za den? Pokud na obě otázky odpovíš ano, je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.26 07:52

Počůraných plen má dost. Spí hlavně v noci, pije ve spánku, většinou se ani neprobudí. Začne sebou vrtět, mlaskat a hledat, tak jí dám prso, napije se a spí dál.
Ve dne tolik nespí, klasika cca hodinová bdělá okna a poslední dobou krátké spánky 45min.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.26 07:55

Super, díky. To mě uklidnilo. Myslela jsem si to tak, ale pořád ve mě hlodal pocit, jestli bych poznala, kdyby neprospívala 😄

• Citovat
  • Upravit
34
1.2.26 23:04

Jak píšou holky, pokud přibírá, má počůrané plenky, tak je vše v pořádku. Mnoho dětí se více kojí v noci, protože přes den mají mnohem více vjemů, tak v podstatě dohání, to, co přes den nestihly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová