Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@pikola píše: Více
Taky jsem se z té představy orosila, byly dny, kdy mě nad vodou držel jen ten hrnek kafe ![]()
@Anonymní píše: Více
Ano, i kdyz jsem kdysi kojila, kafe jsem pila. Bez nej bych nebyla schopna fungovat.
Vyhnula bych se hlavně umělým sladidlům (a barvivům), energiťákům nebo bylinkám, které staví kojení. Jinak cokoliv (v normální rozumné míře).
@pikola píše: Více
Hele ja treba byla, 5 let… Neb to detem vadilo, jedno slabe kafe a byli na zabiti ![]()
Tak jsem holt pila caro.
Pritom jidlo jim nevadilo žádné, ale kafe oboum.
Příspěvek upraven 04.01.26 v 14:52
@Anonymní píše: Více
Měla jsem poměrně nespave dítě, takže jsem po dobu kojení kávu, zelený čaj, černý čaj, ani větší množství kakaa/ čokolády nejedlá/ nepila.
Když už jsem měla na kávu chuť, měla jsem zrnkove bez kofeinu nebo meltu.
https://vegmart.cz/kava-pri-kojeni
@Menton píše: Více
Meltu jsem měla jednou v porodnici a naposled, ani jsem to nedopila ![]()
Je to v pohodě, co jsem zjišťovala přes Mamila, tak se do mléka dostane úplně zanedbatelné množství 🙂
Jasne, klidne i dve tri denně
nejak sem ten nedostatek spánku musela dohánět ![]()
Vyzkoušet, jak to působí na tvé dítě - pokud nezaznamenáš změnu, tak v klidu. Asi jako se vším, nikdy jsem nevynechávala žádnou potravinu preventivně jen proto, že se někde psalo, že by se neměla. Nakonec u mch dětí prošla naprostá většina.
Kafe jsem pila dvě, tři denně - slabé, stejně jako v těhotenství, jsem závislá a nedat si ho by byl moc velký stres. Do toho jsem samozřejmě pila i meltu, Caro, kojicí čaje..
Dotaz na plně kojící maminky.
Dáváte si každý den kávu? 🤔