Je v pořádku káva při kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TRG
5422
6.1.26 13:48
@Menton píše: Více

A taky jestli to do sebe kopneš najednou, nebo upíjíš a jestli jsi najedená a na dalších věcech, která ta kalkulačka nemá šanci zohlednit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
6.1.26 13:49

právě…ono tam záleží na více věcech že? na stáří dítěte, na váze matky, na časovém rozestupu, na množství a obsahu…tak nechápu, že zobecňuješ a hážeš tu nějaké čísla, když je v tom tolik proměnných :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101641
6.1.26 14:34
@Keyllah píše: Více

Asi tak, pri běžném decentním napiti se bude v tom mliku přibližně stejne alkoholu jako v jabkovem džusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
6.1.26 16:49
@j.a.n.i1 píše: Více

Decentní napití alkoholu pro kojící matku… už jen to slovní spojení mluví za vše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101641
6.1.26 16:54

Ano, decentni napiti alkoholu je pripitkova decka, z čehož neni v mlice realne nic, resp muze tam byt asi tak stejne jako v tom jabkovem džusu. Tedy nic, co by to dite poskodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.26 23:37

Jako plně kojící maminka si kávu dávám, ale volím bez kofeinu. Osvědčila se mi bezkofeinová káva z Alpiku – chutná skoro jako klasická a mám po ní klid, že miminko kofein neovlivní. Dám si ji klidně každý den jako malý rituál a neměla jsem žádný problém. Za mě fajn řešení při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.1.26 11:50

@Laura Novotná Tohle je přesně ten typ kompromisu, který dává při kojení smysl: chuťově „skoro jako normální“, ale bez toho stresu okolo kofeinu. Když ti sedí na žaludek, chutná a navíc jsi vypozorovala, že miminko je úplně v pohodě, tak je to za mě jasný win. U bezkofeinových káv je největší problém často právě chuť – a jestli tahle chutná téměř jako klasika, tak to je fakt nadstandard. A to, že si ji můžeš dát každý den jako malý rituál bez výčitek, je přesně to, co člověk v tomhle období potřebuje. Za mě super volba, když nechceš slevit z „kávy“, ale chceš klid v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová