Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobré ráno maminky, jak to máte s 5ti měsíčními miminky a jídlem? Sme na UM hipp bio combiotik, poslední měsíc chce jidlo 7-8× denně. Od narození to bylo max. 6×.. ted většinou 8×, ikdyž večer usíná pozdě třeba vcera az cca ce 23h, stejne se kolem 23:44 ještě vzbudil v a řve a řve jedině co uklidni je mleko:( pak ve 3 a ted od 5:30 zas řev voda, hlazení nic.. jeb mleko. S příkrmy teprve začínáme, vezme si pár lžiček max. 50g.. ale rikam, si jestli teda zkusit změnit mléko, že by mu ten hipp přestal stačit, nebo co to přijde mi to celkem dost tolik jídla a v noci co 3 hoďky.. děkujii 🙂
Ještě k příkrmům, zařazovali jste ovoce, ikdyž ještě nejedli extra zeleninové, nebo až když už jedli každý den porce zeleninových-masových? Dcerka v tomhle byla jiná a já si zas připadám, jako prvorodička 🙈 🤣
Dala jsem dcerám tolikrát, kolikrát chtěly, ale držela jsem interval alespoň 2,5h od posledního jídla.
Napadá mě, jestli nechce zvýšit dávku um?
Co se týká příkrmů, tak u první dcery jsem se držela přepisů a jela jsem nejdříve zeleninu, pak maso, ovoce a nakonec vejce, lepek.
Druhá odmítala zeleninu, takže po 2 týdnech jsem dala hned ovoce a to jedla s chutí.
Zeleninu nemusí do teď (1 rok).