Reflux a krmení přes den

193
18.1.26 16:25

Reflux a krmení přes den

Ahoj maminky, potřebuju poradit..syn má za pár dní 4 měsíce a naplno se mu teď rozjel reflux (předtím jen ublinkával, někdy víc), no a vypadá to u nás tak, že přes noc nebo celkově přes spánek jí normálně (to se taky snažím ho krmit nejvíce ve spánku), ale přes den - tedy období 13:30-19:00 to je katastrofa.
Nechce jíst skoro vůbec, normálně si říkal o krmení co 2 hodiny, teď je najednou schopný vypít 30ml a to se u toho kroutí, jak žížala…když vypije jen tolik, snažím se nabízet co půl hodiny, ale prostě je schopný vypít za hodinu a půl třeba jen +- 40ml.
Přes den měl klasický HiPP, na noc (22:00-6:00, kdy spí - v 19:00 má ještě umělé, mu dávat mateřské mléko, kdy vypije 100-120ml).
Koupila jsem i AR mlíko, ale zatím ho odmítá, buď skrze savičky (zítra mi dojdou nové láhve - Philips Avent Natural Response AirFree 3-6m.) nebo skrze konzistenci = uvidíme co nové láhve.
Moje otázka zní, co dělat přes ten den, kdy prostě jíst nechce nebo jen takhle málo, chtěla bych vás také poprosit o různé tipy, jak s tím bojovat, aniž bych odešla na psychinu (a to mám ještě skoro tříleťáka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10134
18.1.26 18:07

Vyber si, zda budeš dávat mm, nebo um. Obojí dělá často paseku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit