Překvapení na bicyklu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Překvapení na bicyklu
Musim se s váma podělit o svou dnešní zkušenost. Ještě nikdy se mi nic takovýho nestalo a dost mě to zaskočilo.
Po dlouhý době sem si vyjela na kole a při jízdě po takový kodrcavý cestě se to stalo. Uf. Orgasmus jak kráva. Musela sem slízt a rozchodit to.
Byla to fakt síla. Stalo se vám někdy něco podobného? Dodneška jsem měla za to, že se to může stát jen v blbým vtipu.
Uf.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
A pak ses probudil a měl jsi mokrý trenýky, viď? Jdi si radši pustit péčko a netrapči tady.
@Kozimíra píše:
Musim se s váma podělit o svou dnešní zkušenost. Ještě nikdy se mi nic takovýho nestalo a dost mě to zaskočilo.
Po dlouhý době sem si vyjela na kole a při jízdě po takový kodrcavý cestě se to stalo. Uf. Orgasmus jak kráva. Musela sem slízt a rozchodit to.
Byla to fakt síla. Stalo se vám někdy něco podobného? Dodneška jsem měla za to, že se to může stát jen v blbým vtipu.
Uf.
To máš ještě dobrý. To já si jednou na kole přisrala spoďáry. ![]()
@MucholapkaXXL píše:
To máš ještě dobrý. To já si jednou na kole přisrala spoďáry.
Máš si koupit cyklospodky a jezdit naostro, jak se má. Značka: gumičky na nohavičkách to jistí ![]()
No nevím, spíš po dlouhé době neježdění má člověk jiné pocity tam dole. A chce maximálně sprchu. Ale taky mi to připomíná jeden film, no.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat