Překvapení na bicyklu

6
27.5.22 23:36

Překvapení na bicyklu

Musim se s váma podělit o svou dnešní zkušenost. Ještě nikdy se mi nic takovýho nestalo a dost mě to zaskočilo.
Po dlouhý době sem si vyjela na kole a při jízdě po takový kodrcavý cestě se to stalo. Uf. Orgasmus jak kráva. Musela sem slízt a rozchodit to.
Byla to fakt síla. Stalo se vám někdy něco podobného? Dodneška jsem měla za to, že se to může stát jen v blbým vtipu.
 Uf.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
157
27.5.22 23:38

A pak ses probudil a měl jsi mokrý trenýky, viď? Jdi si radši pustit péčko a netrapči tady.

• načítám...
1831
27.5.22 23:48

Hm, to už je provařený od filmu Holky to chtěj taky :mrgreen:

• načítám...
129
27.5.22 23:56
@Kozimíra píše:
Musim se s váma podělit o svou dnešní zkušenost. Ještě nikdy se mi nic takovýho nestalo a dost mě to zaskočilo.
Po dlouhý době sem si vyjela na kole a při jízdě po takový kodrcavý cestě se to stalo. Uf. Orgasmus jak kráva. Musela sem slízt a rozchodit to.
Byla to fakt síla. Stalo se vám někdy něco podobného? Dodneška jsem měla za to, že se to může stát jen v blbým vtipu.
Uf.

To máš ještě dobrý. To já si jednou na kole přisrala spoďáry. :mrgreen:

• načítám...
157
28.5.22 00:05
@MucholapkaXXL píše:
To máš ještě dobrý. To já si jednou na kole přisrala spoďáry. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
1866
28.5.22 00:28
@MucholapkaXXL píše:
To máš ještě dobrý. To já si jednou na kole přisrala spoďáry. :mrgreen:

Máš si koupit cyklospodky a jezdit naostro, jak se má. Značka: gumičky na nohavičkách to jistí :lol:

• načítám...
53518
28.5.22 06:58

No nevím, spíš po dlouhé době neježdění má člověk jiné pocity tam dole. A chce maximálně sprchu. Ale taky mi to připomíná jeden film, no.. :roll:

• načítám...
35781
28.5.22 07:13

Příště si nasaď sedatko

• načítám...
53518
28.5.22 07:20

A co teprve, když si vezmeš pláštěnku, to bude jízda!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí

Street odrážedlo

• (5) + 8 recenzí

Odrážedlo