Jakou koloběžku pro 7 letého?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jakou koloběžku pro 7 letého
Ahoj,
prosím o radu. Našla jsem starou diskuzi o koloběžkách, kde už nejdou rozkliknout odkazy…zajímalo by mě, jaká koloběžka pro 7 letého bude nejlepší? Taková ta s maličkými koly nebo s těmi velkými nafukovacími?
Děkuji moc za radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To záleží, kde bude jezdit.. Naše děti mají oba typy. Když to mají jako přibližovadlo po městě/do školy/na kroužek, berou si malou s tvrdými kolečky, když jdeme na výlet do lesa, tak nafukovací s brzdou na řidítkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katka372 píše:
Ahoj,
prosím o radu. Našla jsem starou diskuzi o koloběžkách, kde už nejdou rozkliknout odkazy…zajímalo by mě, jaká koloběžka pro 7 letého bude nejlepší? Taková ta s maličkými koly nebo s těmi velkými nafukovacími?
Děkuji moc za radu
NO a co s ní bude dělat? Jezdit na delší výlety? Blbnout na ulici? Jezdit o městě na chodnících a dopravovat se do školy a na kroužky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíše by drandil jen po silnici, s kamarády tady v okolí baráku…Na delší výlety si bude brát spíše kolo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katka372 píše:
Spíše by drandil jen po silnici, s kamarády tady v okolí baráku…Na delší výlety si bude brát spíše kolo..
Tak to bych brala klasickou skládací s malými kolečky. My pořídili slušnou freestylovou v Decathlonu, na takovéhle blbnutí ideálka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Tak to bych brala klasickou skládací s malými kolečky. My pořídili slušnou freestylovou v Decathlonu, na takovéhle blbnutí ideálka.
Taky máme na takovéhle blbnutí, dojíždění do školy apod. koloběžku z Decathlonu.
- Citovat
- Upravit
Jestli je to jen na ulici před barák nebo skatepark, tak malá kolečka. Pokud chce na tom někam dojet ) i v řádu stovek metrů), tak je lepší alespon 200mm kolečko, ta uplně klasická malá jsou opravdu vhodná jen na freestyle, na rovný povrch ve skateparku.
Naše dti na nich jezdí po městě, třeba 1-2 km a letos sii přály nové, vybrali jsme skládací, s 200mm kolečky, ale už nafukovacími - jezdí se s tím komfortněji, stále se s tím dá jít do MHD nebo složit a vzít do školy do šatny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.decathlon.cz/…/_/R-p-12840?…
takovou, ikdyž není vyloženě freestyle, jednoduché triky na ní jde dělat, je skladná a taky stabilní, syn jezdí i velkou rychlostí a ještě se nerozsekal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit