Koloběžka pro dospělé .....

1421
25.3.22 14:11

Koloběžka pro dospělé .....

Prosím moc, chtěla bych si koupit koloběžku, jsem v tomto úplný nováček, poraďte mi prosím, jakou, nejlépe konkrétní tip, či na co si mam dat při koupi pozor… Chtěla bych s nafukovacími koly, na delší tratě, cenově přijatelnou…která se vám osvědčila?

A stupátko pro děti??

Děkuji moc 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10660
25.3.22 14:33

Záleží na tom, jak dlouhé tratě chceš jezdit.My jsme měli první koloběžky Yedoo city, kola “12,12" palců, ale na delší vzdálenosti to nebylo tak vyhovující. Nyní máme koloběžky Kostka tour, kola “24,20" a to je jiné poježděni. Jestli chceš koupit koloběžku, tak si o tom nejdřív něco přečti. Určitě se podívej na YouTube, tam se dozvíš. A ať už koupíš jakoukoliv, tak tě zdravím pozdravem kolobkářů TRHNI SI NOHOU :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
25.3.22 14:36

Hlavni parametr je vyska stupatka, aby nebylo moc nahore, pak se nadres jak prase a na kolobku se zacne prasit. Levne maji taky treba blbe vedenou brzdovou hadicku pod stupatkem, takze s kazdym skrtnutim hrozi jeji prodreni. :roll:
To jsou asi zaklady. Pak kde chceš jezdit - priroda, delší treky, pak ber vetsi kola. Do mesta ideal mensi.
Kvalitni znacky jsou Kostka, Yedoo…
Stupatko pro dite koupis pak kdekoliv. Pridej se do fb skupiny, tam ti poradi konkrétní modely ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.3.22 14:38

@Plmo @Villanelle super holky, díky…a jaké fb skupinu prosím? Vůbec neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.3.22 14:41

@Villanelle jo už je vidím 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.22 10:04

Vím, že asi chceš obyčejnou koloběžku, ale já můžu doporučit elektrickou. Je to strašně pohodlné a dobře se na ní jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.5.24 05:22

Ahoj, doporučuju elektrokolobezku, není tak namáhavá, zvládáme delší trasy. Podívejte se do Els-moto, máme ji od nich s mužem. Jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí