Odrážedlo Cruzee
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrážedlo Cruzee
Ahoj všem, mate někdo prosím zkušenost s odrazedlem Cruzee? Na netu jsem moc recenzí nenašla. Potřebovala bych super lehké odrážedlo, které zavěsím na kočárek, ale aby nebylo hned malé pro 3 leťáka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli máš na mysli toto koloodrážedlo cruzee, tak nic lepšího jsme neměli. Doporučila jsem ho už tolika lidem, zvládne na něm jet děcko už od prťouse až po 6tileté dítě a drobné děti se svezou i déle, ale pak už mají kolo že jo. Po ix letech je jak nové, mladší na něm ještě jezdí. Váha je směšná, nosím na malíku ruky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mellounowamanzelka ano přesně toto mám na mysli. Tak to jsi mi udělala velkou radost
bála jsem se, ze když je už pro takové prcky, ze na tom bude ve třech letech ( sice drobek, ale nosí už 104) vypadat komicky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Růžový.Sloník píše:
@Mellounowamanzelka ano přesně toto mám na mysli. Tak to jsi mi udělala velkou radostbála jsem se, ze když je už pro takové prcky, ze na tom bude ve třech letech ( sice drobek, ale nosí už 104) vypadat komicky.
Starší děcko mám na vrcholu výškových tabulek a ségře ho kradla v 5 a půl letech.
Mladší nosí 104ku, zrovna a sedátko stále nízko.
Jako nemám na tohle půl slova a kdo koupí, tak hlásá ódy
já bych jim mohla dělat obchoďáka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak včera odrážedlo přišlo a… teda super. Jak jsem se bála, že bude jen tak tak nebo na chvilku, tak vůbec ne, má ho hodně nízko a bude jej mít ještě velmi dlouho. Je pravda, že měří 92 Cm. Je krásné, bytelné a hlavně neuvěřitelně lehké, váží jen o 100g více než FunnyWheel motorka! Barva hezčí než na obrázku ( brala jsem modrou, je to taková až do tyrkysova). Brzdu nemá. Pěkná kolečka, která neprasknou. Je to samozřejmě vykoupeno cenou, nejedná se o nic levného, ale za tu váhu mi to stojí. Díky za radu manzelko melounová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Růžový.Sloník za málo, je fakt skvělé, vždycky si vybavuju ty obličeje matek na hřišti, když jejich tříkolka byla o kilo těžší než to kolo ![]()
Tak ať slouží!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit