Odrážedlo Cruzee

24.1.22 07:53

Odrážedlo Cruzee

Ahoj všem, mate někdo prosím zkušenost s odrazedlem Cruzee? Na netu jsem moc recenzí nenašla. Potřebovala bych super lehké odrážedlo, které zavěsím na kočárek, ale aby nebylo hned malé pro 3 leťáka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.1.22 09:14

Jestli máš na mysli toto koloodrážedlo cruzee, tak nic lepšího jsme neměli. Doporučila jsem ho už tolika lidem, zvládne na něm jet děcko už od prťouse až po 6tileté dítě a drobné děti se svezou i déle, ale pak už mají kolo že jo. Po ix letech je jak nové, mladší na něm ještě jezdí. Váha je směšná, nosím na malíku ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.22 09:31

@Mellounowamanzelka ano přesně toto mám na mysli. Tak to jsi mi udělala velkou radost :dance: bála jsem se, ze když je už pro takové prcky, ze na tom bude ve třech letech ( sice drobek, ale nosí už 104) vypadat komicky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.22 15:15
@Růžový.Sloník píše:
@Mellounowamanzelka ano přesně toto mám na mysli. Tak to jsi mi udělala velkou radost :dance: bála jsem se, ze když je už pro takové prcky, ze na tom bude ve třech letech ( sice drobek, ale nosí už 104) vypadat komicky. 8)

Starší děcko mám na vrcholu výškových tabulek a ségře ho kradla v 5 a půl letech.
Mladší nosí 104ku, zrovna a sedátko stále nízko.
Jako nemám na tohle půl slova a kdo koupí, tak hlásá ódy :lol: já bych jim mohla dělat obchoďáka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.22 07:19

Tak včera odrážedlo přišlo a… teda super. Jak jsem se bála, že bude jen tak tak nebo na chvilku, tak vůbec ne, má ho hodně nízko a bude jej mít ještě velmi dlouho. Je pravda, že měří 92 Cm. Je krásné, bytelné a hlavně neuvěřitelně lehké, váží jen o 100g více než FunnyWheel motorka! Barva hezčí než na obrázku ( brala jsem modrou, je to taková až do tyrkysova). Brzdu nemá. Pěkná kolečka, která neprasknou. Je to samozřejmě vykoupeno cenou, nejedná se o nic levného, ale za tu váhu mi to stojí. Díky za radu manzelko melounová :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.22 15:39

@Růžový.Sloník za málo, je fakt skvělé, vždycky si vybavuju ty obličeje matek na hřišti, když jejich tříkolka byla o kilo těžší než to kolo :lol:
Tak ať slouží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ