Přeléčená kvasinka, pak zánět, co ještě?

82
22.12.22 11:34

Přeléčená kvasinka, pak zánět, co ještě?

Zdravím, promiňte mi ten zvláštní dotaz, ale mám takový problém. Už více jak měsíc řeším gynekologické potíže. Nejdřív jsem měla kvasinkovou infekci, na kterou jsem si koupila Canesten Gyn na 6 dní, ten zabral, ale po pár dnech mě začalo bolet břicho, takové stahy, do toho sex s přítelem byl opravdu hodně bolestivý, tak jsem zašla na gyndu. Tam mi doktor řekl, že mám zánět v pochvě, tak mi napsal Macmiror tablety. Ty jsem dobrala, ale pořád mě nepřetržitě bolí podbřišek. Není to nic hrozného, je to jako když očekáváte příchod menstruace. Ale i tak mě to docela vyvádí z míry, mám po periodě, zrovna mám plodné dny, a při těch tyhle bolístky nemyvam.. na gynde už nepracují, a na pohotovost to není. Tak se ptám, co myslíte?
Předem díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2916
22.12.22 11:45

Bod číslo 1prelecit sexuálního partnera. Bod číslo 2 při léčbě spolu ten čas nespat.
Bod číslo 3 brát potom i probiotika, umývat se intimním gelem. Ne jen vodou či mýdlem, hlavne ne mýdlem. I partner, vůbec mu to neublíží, ba naopak.
Zda se mi, že tu popisuješ tzv. Pimpong efekt. To je, že si to dáváte furt navzájem. Pro muže jsou buď jenamazol, canesten gyn a ty masti. Když se prelecite oba, mělo by to být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.12.22 11:51

@onajeblond teď jsme spolu ani nespali, bojím se že by to zase bolelo jak čert.
Partner se taky léčí, kvasinku jsem chytla od něj, má na tříslech lupenku, která ho začala svědit tak zašel ke své kožní a ta řekla že k tomu má i kvasinkovou infekci a dala mu speciální krém. Maže si to už taky asi měsíc.
Mycí gel používám, nosím volnější bavlněné spodní prádlo. Ale probiotika bych mohla zkusit 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
22.12.22 12:01
@Jamie Lee píše:
@onajeblond teď jsme spolu ani nespali, bojím se že by to zase bolelo jak čert.
Partner se taky léčí, kvasinku jsem chytla od něj, má na tříslech lupenku, která ho začala svědit tak zašel ke své kožní a ta řekla že k tomu má i kvasinkovou infekci a dala mu speciální krém. Maže si to už taky asi měsíc.
Mycí gel používám, nosím volnější bavlněné spodní prádlo. Ale probiotika bych mohla zkusit 🤔

Tim líp, musí se mazat aspoň 3 krát denně minimálně 7 dní. Každý zlabek, kožní hrbol atd. Víš jak to myslím. Pokud bolí podbřišek měl by ti udělat i stery, mrknout na dělohu atd. Možná ti ty léky nezabraly. Nebo možná muži nezabrali, toto je strašně osemetmy. A vím, jak je to naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.12.22 12:10

@onajeblond gyndar mi dělal i stery i utz když jsem tam byla a napsal léky. Tak uvidíme, snad to přejde a nebudu muset po novém roce zase na gyndu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
22.12.22 13:45

Chlamydie…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.12.22 13:55

@vulpes na gynde mi dělali stěry, podle toho by se to dalo zjistit ne? Navíc nemám všechny příznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
22.12.22 14:56
@Jamie Lee píše:
@vulpes na gynde mi dělali stěry, podle toho by se to dalo zjistit ne? Navíc nemám všechny příznaky

Podle toho, co s těmi stěry dělali :nevim: dělají se jen takové testy/ kultivace, jaké napíše lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí