Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj maminky, prosím nemáte některá zkušenost? Syn 4,5 roku se ráno probudil a asi za půl hodiny si ztěžoval na bolest za krkem. Potom byl ve školce a když jsem ho vyzvedla tak povídal, že ho to pořád bolí. Bolí ho hlavně otáčení doprava a doleva.Tak nevím jestli mám plašit nebo to léčit po domácku? Poraďte prosím chci mu pomoct od té bolesti. díky ![]()
Ahoj, se synem jsme to řešili v létě. Doma můžeš udělat to, že synovi vyvážeš krk plenkou. Pak jsme to řešili u MUDr. ta doporučila od bolesti Nurofen a masáže na RHB. Syn na nich byl celkově 2× a bylo to OK. Krk jsme doma ještě mazali Voltareneme ![]()
Ať je syn brzo fit ![]()
Nemá to z průvanu nebo skřípnutý nějaký nerv
.
Taky bych mu dala plenku kolem krku a když někam půjdete ta pořádně krk zabalit do roláku, šály.
Jestli by jste šli na masáže, tak stejně musíš pro doporučení k dětské nebo né?
Teplo a rozmasirovat… ta plenka mi prijde zbytecna…zase takovej akutni ustrel snad nema, tak neni moc dobre svalum ulevovat, protoze pak povoli a je to jeste horsi… ja pouzivam nahrivaci polstarek a pak nejaky ten krem proti bolesti a rozmasirovat kde ho to boli a kde ucitis ztuhle svaly…ale na ven urcite zabalit krk do te saly
kdyby to ale neustavalo a hlavne bolest nekam vystrelovala tak k doktorce…tak snad to nebude tak zly
Naše dětská jednou děsně plašila, že má podezření na meningitidu. nakonec se z toho vyklubal zablokovamnej krk-mazaly jsme kostivalovou mastí a za dva dny to bylo uplně dobrý. a jinak teplo an krk