Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To já se ještě letos v písáku nekoupala. Taky tu vodu moc nemusím a raději jdu do bazénu. Adámek se stejně ještě nemůže koupat tak ty největší vedra přečkáme doma, jinak jezdíme za přítelem na písák a jsme tam s ním. Jeho rodina totiž vlastní plac u malého písáku, tak tam vybírá parkovné a stará se tam o to ![]()
Koukala jsem, že se ti už někdy v lednu ozvala nějaká Luwica, tak jsou si byla venku?
Hele nebyla, něco málo jsme si napsaly, ale pak už se mi neozvala…
Asi
Taky jsem se tě chtěla zeptat!
jj mám. Jsem tam jako Jana Zittová
Ahoj maminy, mám dotaz. Čekáme první mimčo a bohužel v Přelouči neznám žádného spolehlivého dětského lékaře, nedali byste mi nějaké Vaše zkusšenosti? Děkuji
Dobrý den, tak znáte v Přelouči pouze nespolehlivé dětské lékaře? Já se synem chodíme k Novákovi a jsem s ním spokojená. Paní sestřička je velice příjemná paní a když jsem přišla z porodnice, tak jsem měla problémy s kojení a její slova mě udržely nad vodou
Ale bohužel nevím jestli bere či ne. To by jste se musela poptat.
@Manuledanule Já jsem chodila s dcerkami k Mudr. Belejovi, byl naprosto úžasný, pak místo něj přišla Mudr. Šáchová, s tou jsem byla také spokojená, ale také bohužel odchází a zatím netuším, kdo přijde místo ní. Prý by to měla být nějaká dokrorka z nemocnice…takže moc neporadím ![]()
Právě že v Přelouči neznám žádné lékaře, tak proto jsem chtěla nějaké doporučení, mě stačí jména, to já už si zbytek zjistím, ale na internetu jsem našla asi tři jména a nic mi neříkají, tak proto jsem se dovolila zeptat. Ještě jsem dostala typ na Mudr. Němce, tak uvidíme, kdo bere. Děkuji za infa ![]()