Přelouč a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
20.7.15 21:42

To já se ještě letos v písáku nekoupala. Taky tu vodu moc nemusím a raději jdu do bazénu. Adámek se stejně ještě nemůže koupat tak ty největší vedra přečkáme doma, jinak jezdíme za přítelem na písák a jsme tam s ním. Jeho rodina totiž vlastní plac u malého písáku, tak tam vybírá parkovné a stará se tam o to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.7.15 21:44

Koukala jsem, že se ti už někdy v lednu ozvala nějaká Luwica, tak jsou si byla venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.7.15 21:49

Hele nebyla, něco málo jsme si napsaly, ale pak už se mi neozvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.7.15 21:59

Aha tak to asi o to nestála :) prosímtě nemáš fcb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.7.15 22:01

Asi :) Taky jsem se tě chtěla zeptat! :lol: jj mám. Jsem tam jako Jana Zittová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.7.15 22:18

Tak jsem ti napsala na fb ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.15 06:11

Ahoj maminy, mám dotaz. Čekáme první mimčo a bohužel v Přelouči neznám žádného spolehlivého dětského lékaře, nedali byste mi nějaké Vaše zkusšenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.9.15 08:01

Dobrý den, tak znáte v Přelouči pouze nespolehlivé dětské lékaře? Já se synem chodíme k Novákovi a jsem s ním spokojená. Paní sestřička je velice příjemná paní a když jsem přišla z porodnice, tak jsem měla problémy s kojení a její slova mě udržely nad vodou :) Ale bohužel nevím jestli bere či ne. To by jste se musela poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.9.15 13:30

@Manuledanule Já jsem chodila s dcerkami k Mudr. Belejovi, byl naprosto úžasný, pak místo něj přišla Mudr. Šáchová, s tou jsem byla také spokojená, ale také bohužel odchází a zatím netuším, kdo přijde místo ní. Prý by to měla být nějaká dokrorka z nemocnice…takže moc neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 06:15

Právě že v Přelouči neznám žádné lékaře, tak proto jsem chtěla nějaké doporučení, mě stačí jména, to já už si zbytek zjistím, ale na internetu jsem našla asi tři jména a nic mi neříkají, tak proto jsem se dovolila zeptat. Ještě jsem dostala typ na Mudr. Němce, tak uvidíme, kdo bere. Děkuji za infa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.9.15 07:43

Jo pardon, my chodíme k Němcovi. :) toho také tedy doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová