Přelouč a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
26.5.15 17:30

Přelouč a okolí

Ahoj,

najde se tu nějaká maminka, nebo maminky z Přelouče a okolí na pokec a procházky s našimi nejmenšími? ;)

Já jsem Jana, je mi 28 a mám dvě děti. Starší dcera skoro 4 roky, mladší dcera 1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
16.7.15 12:53

Ahoj já jsem kousek od Přelouče, z Mělic. Mám 4měsíčního chlapečka :) Je mi 25. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
16.7.15 20:18

@kaculek14 Ahojky, super, tak se můžeme někdy domluvit a pokecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.7.15 22:17

Ok tak az budes vedet jak jsi na tom s casem, dej vedet a domluvime to ;) ty puvodne nepochazis z prelouce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.7.15 22:27

@kaculek14 jasnačka :) Teď tedy jedeme na dovču, až se vrátíme (po neděli) dám vědět. Žiju v Přelouči od svých 6 let, předtím jsme bydleli ve Chvaleticích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.7.15 22:45

Ja jen ze shanis kamosku s detma ;) tak jsem si myslela jestli jsi se nepristehovala za partnerem :) a kam jsi chodila na stredni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.7.15 07:21

@kaculek14 no jo, bohužel kámošky co jsem měla děti ještě nemají, některé donedávna ještě studovaly…Manžel ten je také z Přelouče. Na střední jsem chodila do Kolína, obor Poštovní a peněžní služby, ale teď od září je ze mě opět student :) Přihlásila jsem se do školy, obor Předškolní a mimoškolní pedagogika. Jsem asi blázen, ale už se hrozně těším. To víš, jsem doma už pět let a tak musím už taky něco dělat, navíc je to můj sen pracovat v Mateřské škole, takže jsem moc ráda, že si ho budu moct uskutečnit. A co máš ty za školu? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.7.15 08:35

To znám, taky mám kámošky co nemají děti a jak jsem otěhotněla tak jsme se tak nějak odcizily, protože už jsem měla jiné starosti než chodit někam pařit a pít. Já mám vystudovanou obchodní akademii v Pardubicích. Tak to jsi dobrá, že jsi se dala na studium :D já mám ještě do teď školní noční můry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.7.15 09:30

Taky jsem donedávna měla :lol: Ale mám poslední možnost studovat, za rok a půl mi končí mateřská a při zaměstnání bych studovat už nemohla, kdo by mě taky uvolňoval jednou týdně na celý den… a ty pocházíš odsud, nebo jsi se přistěhovala? A jsi vdaná? Já ano, v srpnu to bude už 5 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.7.15 10:01

Vdaná ještě nejsem, já jsem se jakoby přistěhovala. Pocházím z Pardubic, ale tady v Mělicích mám půlku rodiny tak znám místní lidi, ale jen z vesnic jako jsou Mělice, Živanice a Bohdaneč. Jinak z Přelouče a tam na tu stranu dál nikoho neznám. Tady ve vesnicích je dost dětí ted, ale ty holky tady jsou spíš zalezlé doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.7.15 10:07

Aha, tak to jsi měla kousíček :) Takže bydlíte v domku. My bohužel v bytovce, ale pocházím z domku a na bytovku si nemůžu zvyknout. Ale chceme domek, až začnu pracovat, s mateřskou toho člověk moc dělat nemůže.. Nechápu maminky, které nechodí s dětmi ven..my pokud je počasí jsme venku od rána do večera :D Jezdím taky dost na kole, takže většinou beru dceru sebou..jedem třeba okruh Mělice - Bohdaneč, tak koupím zmrzlinu dceři a frčíme dom :) Chodím taky běhat, ale to už sama teda :) A plánujete svatbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.7.15 10:50

Tak svatbu plánujeme, ale nechávám to na příteli až mě „požádá o ruku“ :) v domku bohužel nebydlíme. Bydlíme tady v jediný bytovce co tady je ale patří k tomu zahrada tak můžeme být venku. Výhodou je to, že byt vlastní přítelův táta tak by to časem mohl napsat na něj a jsme relativně bez dluhů. Ale domeček také nevylučujeme. Kdyby se naskytla výhodná koupě, tak bychom o tom také přemýšlely :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.7.15 11:00

Tak to máte super. My platíme úvěr a je to teda fakt mazec :,( Naši bydlí v domku, tak chodíme k nim. Mají bazén a holky tam mají houpačku a pískoviště…ale to víš, není to ono, občas si lezeme šíleně na nervy, takže opravdu se těším, až budeme mít svojí zahradu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.7.15 12:22

To věřím, my máme zahradu společnou s jeho rodičema, ale s nima se dá naštěstí domluvit. taky bych chtěla bazén :) do písáku se mi moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.7.15 12:27

Tak s našima se dá taky domluvit, ale ono když tam chodíš skoro denně… Jj naši mají velký bazén, asi 6×4m, je to fajn. Já byla na Mělicích zrovna včera se starší dcerou, ale já nenávidím písáky, bojím se ryb a vadí mi ta špína :) Přemluvila mě kámoška, ale bylo tam příjemně, jen jsem tam tak seděla a kochala se přírodou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová