Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, tak by mě zajímalo, jestli některá náhodou nevíte o nějakém přípravku, nebo jak zmírnit potíže PMS. Je to hrozný kolotoč nálad a dalšího a nevím jak z toho ven. Děkuju všem
Slova mého gynekologa: Až někdo vymyslí lék na tyto potíže dostane nobelovu cenu..
Na bolesti břicha mi s úsměvem doporučil Ibalgin, takže léčit jak se dá.
Při náladách doporučuji odstěhovat se na opuštěný ostrov s kufrem čokolády.. ha ha
AHOJ,
JÁ TEDA SOUHLASÍM ![]()
ALE MĚ MALINKO PMOHLA TEĎ ANTOKO YAZ…ONA JE O PÁR PILULEK DELŠÍ NEŽ OSTATNÍ A TÍM TO ŠÍLENÉ OBDOBÍ JAKOBY POKRÁTÍ…ALE TA CENA JE HNUS. TAKŽE DLOUHO JI UŽ BRÁT NEBUDU ![]()
vůbec nevím o jaký přípravek se jedná, zkoušela jsem si to dát do vyhledávače a nic nemůžu najít ![]()
MĚLA JSEM TAM PŘEKLEP …PROMIŇ
UNAVENÁ MATKA NO ![]()
JÁ JEN ŽE NEMÁM MIGRÉNU A I TEN SYNDROM JE URČO LEPŠÍ ALE CCA 900kČ NA 3 MĚSÍCE......
ALE CO FUNGUJE U MĚ NEMUSÍ U TEBE, ALE ZEPTEJ SE SVÉHO DR......TŘEBA TI POVÍ CO A JAK …JAKÉ MÁ ZKUŠENOSTI.
ALE TEN OSTROV A ČOKOŠKA URČO VEDE ![]()
děkuju moc, prášky ještě prozkoumám a asi mi nezbyde nic jiného než doktor
já tam tak nerada chodím ![]()
Na PMS taky funguje Utrogestan nebo Duphaston, bere se po ovulaci po dobu 10 dní a v příbalovém letáku je uvedeno, že zmírňuje příznaky PMS (předmenstruačního syndromu).
Taky mi pomohla homeopatika, najednou nemám ponětí, kdy mi má MS přijít.
Holky prosím a co to jsou přesně za Homeopatika, nebo stačí se asi zeptat v lékárně. Já jen, aby toho nebylo víc a nevybírala a nevybírala a nevybírala ![]()
Tož to nevím, podle mě každý má ty příznaky jiné a podle toho se dávají homeoše. To není jako u klasické medicíny stylem ten a ten příznak = ten a ten lék. Mně to dala na míru homeopatka a být tebou zajdu taky k odborníkovi. V lékárně ti asi neporadí.